Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Armen intrekken in slaapzak

 • Auteur
  Berichten

 • Froemeltje
  Bijdrager
  #10389504

  Hoi allemaal,

  Hopenlijk hebben jullie tips voor me!
  We hebben een 4-seizoenenslaapzak van Puckababy voor ons meisje van 8,5 maand. Sinds 3 dagen wordt ze ’s ochtends wakker terwijl er een armpje helemaal in de slaapzak zit en ze daar dus niks mee kan. Vanmorgen was het zelfs zo dat ze beide armen erin had zitten en in de slaapzak was omgerold waardoor de ritssluiting op haar rug zat.
  Merk dat ik dat toch wel eng vind aangezien ze dan dus met haar armen niks meer kan..
  Herkent iemand dit en heeft iemand hier toevallig een oplossing voor? Vind het verder namelijk wel wel een hele fijne slaapzak!!

  #10389566 Quote

  Ik vrees dat je slaapzak nog echt aan de grote kant is dan. Misschien tot hij goed past een andere aanschaffen? Lijkt mij ook wel spannend als ze zichzelf per ongeluk hebben “ingebakerd” haha.

  #10389578 Quote

  Oh dat zou ik ook een beetje spannend vinden inderdaad! Klinkt mij ook alsof de slaapzak nog te groot is maar eigenlijk is deze vanaf 6 maanden (ben hem aan het overwegen voor ons zoontje van bijna 5 maanden maar na dit verhaal toch nog maar even niet..) dus zou wel moeten passen.

  Misschien kun je je dochter met een dun lakentje strak instoppen dat ze niet kan draaien? Armgaten kleiner maken lijkt me geen optie. Is de slaapzak onderaan en aan het nekje wel goed aangesloten zodat ze er zeker niet in weg kan zakken?

   

  Misschien Puckababy eens contacten hierover. Voor dat bedrag mogen ze ook wel advies erbij geven 😉 


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10389581 Quote

  Goed idee om Puckababy hier over te contacten! Ze slaapt al 2 maanden in de slaapzak en daarvoor is het nooit gebeurd maar nu opeens wel sinds 2 dagen.. Zo gek!


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10389607 Quote

  Ook als je de uiteinden van de mouwen omrolt? 


  Froemeltje
  Bijdrager
  #10389691 Quote

  Ja het lijkt dan juist wel! Heb de mouwen standaard een beetje opgerold bij haar!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Froemeltje
  Bijdrager
  #10399128 Quote

  Ik heb contact gehad met Puckababy en zij hebben mij (kosteloos) een band toegestuurd om over de slaapzak heen te doen (over de borst onder haar armen) waardoor de slaapzak verkleind en ze nu haar armen er niet meer in kan trekken 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct