Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Artipoppe Draagzak Korting

 • Auteur
  Berichten

 • Mammavantwa
  Bijdrager
  #10548734

  Hallo lieve mensen, 

  Ik heb een prachtige artipoppe draagzak gekocht en kreeg 5 kortingscodes erbij. Dus als je via deze link ook een Artipoppe koopt. Dan krijg je 50 euro korting. 

  Ik heb nog 1 over dus nog 1 iemand kan het kopen via deze link! 

  Ze zijn echt prachtig, en ben je klaar met het gebruik kun je ze verkopen op marktplaats voor 280 euro. Dus je hebt bijna geen verlies haha. Dus kopen kopen kopen! 

  https://referral.shop.artipoppe.com/l/1KLASINAVDL45/

   ;


  Suusepuus
  Bijdrager
  #10548836 Quote

  Ik zie ze veel op vinted. Nadeel is dat de stof gaat pulpen op zichtbare plekken, dus dan verkopen ze helaas niet meer zo goed. Wilde zelf ook graag 1 maar voor dat bedrag moet die ook mooi blijven 😅😊


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10548852 Quote

  Ik heb voor mijn dochter hem een halfjaar gebruikt. En daarna verkocht op marktplaats voor 290 euro.  Die stof gaat niet snel pulpen hoor dan moet je hem echt wel paar jaar gebruiken. Mijn zus heeft hare al bij 3 kindjes gebruikt en blijft mooi. Je hebt sowieso garantie erop dus dan krijg je gewoon een nieuwe. Echt hele goeie service ook. 

  Je krijgt als je een nieuwe koopt 5 kortingscodes. En dan krijg ik per kortingscode ook 50 euro. Dus heb nu al 200 euro korting gespaard  dus zo kun je elke keer weer nieuwe kopen voor maar 50 euro. En verkopen voor 280 sowieso. Winst hahag

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct