Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Atypisch?

 • Auteur
  Berichten

 • Memmiemar
  Bijdrager
  #10125117

  hallo mama’s ,

  ons zoontje van 10 maand heeft nu al 6 dagen diaree. Gister begon hij er ook bij te spugen. Vanacht ook. 

  Gister dus maar naar de huisarts geweest.  Spuugde daar ook de boel er onder….maag darm virus volgens dokter.

  huisarts gaf aan dat het meestal begint met spugen en dáarna pas diaree… nou ben ik benieuwd hoe atypisch dat is, of dat meer mama’s dit herkennen?

  we hebben ors mee gekregen.

  gr.


  Happy s
  Bijdrager
  #10125175 Quote

  Hoi hoi,

   

  yes het virus klopt.

  zelf werk ik in de kinderopvang en gemiddeld per dag 6 kids ziek naar huis of al thuis. Daarnaast ons gezin zelf ook allemaal het virus, het duurt 2-3 dagen hooguit en dan hopen dat ze het niet nog een keer oppikken. 

   

  Succes


  gebruiker11388
  Bijdrager
  #10125916 Quote

  Hoi, ons dochtertje is eerst 10 dagen aan de diarree, echt waterig geweest en veel spugen. Soms uren na een paar slokjes. Ors hielt ze best goed binnen. Best spannend. We gingen tussentijds nog eens langs de huisarts en ze hadden voor ’t weekend in haar dossier opgeschreven dat ze laagsremepig gezien moest worden, mede omdat ze al weinig bij te zette had. Maar gelukkig hoeve we niet naar de huisartsenpost en ging ’t na 10 dagen snel over.

  Bij ons was ’t uitzitten, slokjes ors geven en goed in de gaten houden hoe het verder met haar gaat. En soms lichte voeding geven, ook al zou ze spugen, vaak blijft er toch wat binnen  Wij ons kreeg ze vaker de fles. 

  Sterkte ermee. Bij twijfel altijd een arts bellen hoor. Daarvoor zijn ze. Laat hun maar bepalen of ze je kindje willen zien. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct