Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Autostoeltje voor kleine auto

 • Auteur
  Berichten
 • #10117781

  Hoi allemaal,

  Ik ben op zoek naar een autostoeltje voor wanneer ik ben bevallen maar heb een kleine auto. Zijn er mensen die mij een stoeltje aanbevelen? Ik heb een suzuki alto uit 2011. Zit isofix in, dus wil ik graag gebruiken. Had een maxi cosi axissfix plus gekocht maar die past er niet in. De stoel moest volledig naar voren en dan kom ik de auto niet meer in. Zijn er nog meer ouders die een kleine auto hebben die mij een stoeltje aanbevelen? De winkel zegt pech dan moet die in de gordel maar dat willen we liever niet en voor een nieuwe auto is geen budget voor. HELP! Wij zijn toch niet de enige met een kleine auto.

  Alvast bedankt!

  Groetjes Amee 14 weken zwanger 

  #10117795 Quote

  Ik heb een cabrio 2 deurs. Dus een maxi cosi achterin krijgen zou drama zijn.

  Dus moet noodgedwongen op de bijrijder stoel, heb de airbag laten uitschakelen uiteraard. 

  Neem aan dat jouw auto wel 4 deuren heeft? Ik zag bij de hema in de folder vorige week een autostoel vanaf 0 jaar en die leek niet heel groot. Maar in het begin moet je hem uiteraard naar voren schuiven want de baby kan niet rechtop zetten. Maar dat zou je moeten testen.

  #10117809 Quote

  Ik zou met je auto naar een babyzaak rijden en daar aan de verkoper vragen of ze samen met je willen kijken naar de juiste maxicosi en ook uittesten! Die staan niet voor niets in de winkel als showroommodel lijkt me. 

   

  #10117811 Quote

  Ik heb een Toyota aygo (5 deurs) en heb een maxi cosi pebble plus + familiy fix base en heb hem achter de bijrijdersstoel staan. Die stoel moet dan inderdaad wel iets naar voren, maar er kan nog prima iemand zitten. 


  Kr
  Bijdrager
  #10117828 Quote

  Sowieso niet achter de bestuurderskant plaatsten.. je moet wel goed kunnen rijden! Dat die ander wat ongemakkelijker zit tja das dan maar zo.. 

  Wij hebben een isofix van cybex.. niet zo’n mega groot ding..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct