Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Avond Ritme 5 Maanden

 • Auteur
  Berichten

 • anooniem
  Bijdrager
  #10494865

  Hallo allemaal, ik ben benieuwd hoe de avond van jullie kleintjes eruit ziet. (Kindjes rond de 5 mnd) ..

  Als ze bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf zijn geweest en thuiskomen.. hoe gaat jullie avond ritueel dan? De dagen dat we thuis zijn lukt het allemaal wel maar vind de avonden als ze naar de opvang is geweest zo hectisch en krijg dan echt niet alles in de wakkertijd gepropt. 😅🙈


  BABYDON
  Bijdrager
  #10494882 Quote

  Hi,
  Onze zoon is 5maanden. Wij halen hem tussen 17:30/ 18:00uur op bij het KDV. Dan hebben we een uurtje om nog samen te spelen. 19:00uur krijgt hij zijn fles dan samen douche met papa en om 20:00uur zorgen we dat hij in zijn bed ligt!


  MamaLynneke
  Bijdrager
  #10494884 Quote

  Hier een meisje die om 19 uur pas thuiskomt omdat ik tot die tijd werk en ze mee gaat, ik werk op een BSO. Het is ook hectisch! Ik probeer gewoon te doen wat we anders ook doen zonder teveel naar de tijd te kijken. Dan maar wat later dan de andere dagen naar bed. Maar ik weet niet hoe goed jouw kindje wakker kan blijven. Succes!


  Mamabeertje
  Bijdrager
  #10494952 Quote

  Hier word hij door papa meestal rond 17:00 opgehaald. Ik ben zelf tegen 18:00 thuis. “Normaal” krijgt hij om 19:00 een fles, maar is hij zo moe van het kdv dat we hem om 18:15 of 18:30 al een flesje geven zodat hij erna naar bed kan. 

  Zelf vind ik het persoonlijk ook hectisch. Als ik om 18:00 terug ben dan kan het zijn dat ik nog moet koken, soms doet manlief dat. De kleine is dan regelmatig ook aan het jengelen. Meestal zit hijdan bij mij op schoot tijdens het eten zodat hij stil is. Daarna fles geven, naar bed en dan voor mezelf nog brood smeren, douchen, flesjes afwassen etc etc..  😅


  anooniem
  Bijdrager
  #10495203 Quote

  BABYDON dankjewel voor je reactie. Vind je kindje het niet vervelend om met een volle buik te moeten gaan douche? 😊

  MamaLynneke dankjewel voor je reactie. Hoelaat krijgt je kindje haar flesje dan? Mijn dochter drinkt om 7 11 3 7 & 22u. Ze komt rond 18u thuis en moet dan nog in bad en de fles en is ook eigenlijk super moe.

  Mamabeertje dankjewel voor je reactie. Hier precies zo haha alleen ik ben pas om 19u thuis ipv 18u. En we willen haar graag in bad hebben gedaan vóór de fles omdat ze altijd in slaap valt tijdens die fles. Maar het is echt een race tegen de klok voor mn gevoel haha.


  BABYDON
  Bijdrager
  #10495211 Quote

  Nee dat valt mee. Laten hem even uitbuiken en dan rond 19:30uur op het gemak naar boven, korte douche sessie en naar bed! ☺️

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct