Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Azoospermie Positieve Eindverhalen

 • Auteur
  Berichten
 • #10594637

  Hey iedereen,

  Mijn man en ik zijn al een jaar en 3 maanden aan het proberen voor ons eerste kindje. Ik had zo’n sterk gevoel dat er iets mis was, al heel vroeg. Helaas is mijn man vorige maand gediagnosticeerd met azoöspermie. Zoveel verdriet en heel moeilijk om positief te blijven na het krijgen van dit nieuws.

  Ik ben eens benieuwd of er koppels dit hebben meegemaakt en toch zwanger zijn geraakt (natuurlijk of met hulp). Hopelijk kunnen enkele positieve resultaten mij een beetje hoop en moed geven..

  Veel liefs!

  #10609292 Quote

  Hé,

  Ik zie helaas nog geen reacties op je bericht, maar wij zitten hier in een soort gelijke situatie. Ondertussen ook 1,5 jaar bezig om zwanger te worden en 3 maanden geleden is mijn man ook gediagnosticeerd met azoöspermie. Wij zijn nu in afwachting van de bloeduitslagen en hopen daarna dat we in aanmerking komen voor een TESE. 

  Wens jullie veel sterkte en kracht toe. 

  Liefs! 

  #10610407 Quote

  Hey, 

  Dank je wel voor je reactie! Mijn man en ik komen in aanmerking voor een micro-TESE. Helaas zijn we al zo lang aan het wachten en krijgen we al zo lang valse hoop van de dokters. Nu moeten we nog eens 2,5 maand wachten vooralleer de operatie eindelijk kan gebeuren…

  Het is een hele moeilijke weg, mentaal zeker.. Moeilijk te bespreken met andere mensen, omdat dit wel wat meer privé ligt.. Toch zou ik blij zijn dat ik er met iemand over kan praten. 😭

  Ik hoop dat jullie snel en positieve uitslagen krijgen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct