Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baarmoeder

 • Auteur
  Berichten
 • #10596226

  HoiHoi ik ben Shein 24 jaar
  Ik en mijn mijn zijn bezig met de 2de.

  Onze eerste moesten wij via de Fertiliteitskliniek doen (vanwege de vruchtbaarheid van mijn man) wij kunnen alsnog op een natuurlijke manie zwanger worden
  ik ben 9November gestopt met de pil ik ben nu nog steeds niet ongesteld geworden. Ik heb al 1zwangerschap test gedaan maar negatief. Ik heb mijn baarmoeder heel erg laag zitten en heb wel onderbuik pijn enzo ik heb het gevoel alsof ik heel erg ga menstrueren. Ik kijk op internet en na alle symptomen wat ik heb lees ik over baarmoeder verzakking… maar kan je dan nog wel zwanger worden als je dat heb ?. En blijft daarom mijn menstruatie weg ?.


  Essil
  Bijdrager
  #10596233 Quote

  Baarmoeder verzakking kan behandeld worden. Zou hier vooral even mee naar de huisarts gaan.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10596239 Quote

  Als je het mij vraagt, heeft een baarmoeder verzakking niets te maken met het uitblijven van je menstruatie en vruchtbaarheid. Met een baarmoederverzakking kan je gewoon zwanger worden. Het kan met een operatie verholpen worden, maar dat wordt in principe pas gedaan als je geen kinderen meer wil.

  Dat je menstruatie uitblijft, heeft denk ik meer te maken met ontpillen. Als je stopt met de pil, kan het even duren voordat je lichaam de cyclus weer oppakt. En aangezien je pas een maand geleden bent gestopt, denk ik dat je het vooral even de tijd moet geven.

  Succes! 

  #10596260 Quote

  Oké heel erg bedankt voor jullie reactie en hulp ! 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct