Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baarmoederpijn Die Uitstraalt Naar Lies Been En Knie

 • Auteur
  Berichten

 • Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10306041

  Hoi allemaal! In de jaren dat ik menstrueerde heb ik altijd last gehad dat mijn baarmoederpijn uitstraalde naar mijn linker lies en vervolgens naar het linkerbeen. Ik had dan voornamelijk pijn rond mijn lies en knie. Soms straalt dit zelfs uit naar de bovenkant van mijn voet. Ik vroeg me af of iemand dit herkend? Ik kan nauwelijks iets op internet vinden van deze symptoom. Daarnaast ken ik ook niemand in mijn omgeving die dit ervaart. 

  Nu ik zwanger ben en mijn baarmoeder aan het groeien is heb ik continu last van mn buik (lichte krampen). Helaas straalt dit ook door naar mijn lies, been en knie. Ik heb er echt veel last van en paracetamol helpt niet. Ik zie gewoon een beetje tegen de zwangerschap op. Ik vind dit zo’n rot pijn! Ben ook bang dat ik beenweeën ga krijgen.Ben heel benieuwd wie dit herkent en eventuele tips. 

  #10306061 Quote

  Ik heb geen tips voor je, maar misschien is het wel een geruststelling te weten dat de pijn die je hebt van het groeien van de baarmoeder het eerste trimester het ergst is. Althans bij mij was dit na ongeveer 15 weken echt over.

  De weeen die ik bij mijn vorige zwangerschap had hadden niets te maken met de menstruatie pijn die ik normaal had. Het zat op een hele andere plek en was totaal anders. Hopelijk bij jou ook! 


  Lynn Leeuw
  Bijdrager
  #10306068 Quote

  Bedankt voor je reactie! Is het normaal dat je continu last heb van het groeien van je  baarmoeder? (Tot 15 weken)Bij mij is het continu aanwezig. Soms wel meer en soms minder. Maar gaat niet helemaal weg. 

  #10306094 Quote

  Ben je al bij een bekenbodemfysiotherapuit geweest? 

  bij mij kwam het door de stand van mijn bekken. 

  ik merk nu weer dat ik heen moet als de klachten weer naar mijn lies/ bovenbeen trekken 

  #10306103 Quote

  Ik vind dit ook klinken als bekkenklachten. Zou zeker eens naar een bekkenfysiotherapeut gaan om je bekken te laten bekijken.


  PatriesN
  Bijdrager
  #10306136 Quote

  Kijk even bij endometriose, misschien herken je daar wat in. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen