Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babboe bakfiets ervaringen

 • Auteur
  Berichten

 • Mevrouw Cactus
  Bijdrager
  #10430288

  Hoi!
  Wij hebben een babboe city, heel erg blij mee! Nu heb ik 2 vragen..

  Wij hebben zo’n regentent/luifel erover maar de raampjes zijn heel viezig/dof geworden, alsof er een soort aanslag op zit. Ik heb gepoetst met azijn en St Marc ontvetter, heeft wel wat opgeleverd maar nog niet fantastisch. Iemand tips?

  En verder zit onze dreumes er nu in met een peuterstoel. Ernaast komt over een paar maanden een babyschaal voor de baby die op komst is. Vanaf wanneer deden jullie je baby daar in?
  Babboe adviseert zelf volgens mij officieel pas na 3 maanden.

  Dank alvast!


  DutchGirl
  Bijdrager
  #10430311 Quote

  ik weet natuurlijk niet van wat voor een materiaal die raampjes zijn. maar de “ramen” van de voortent van mijn vorige caravan waren ook dof geworden. ik heb het kunnen oplossen met een tube tandpasta lekker dik smeren met de niet schuurende kant van een afwasspons en maar rondjes draaien.. heeft ff geduurd maar een dag en iets van 10 tubes later had ik wel weer “ramen” waar ik doorheen kon kijken!


  RomyVM
  Bijdrager
  #10430373 Quote

  Ik heb een Vogue bakfiets. Dat probleem met de ramen hebben wij niet, dus daar kan ik je niet mee helpen.

  Mijn dochter ging al mee in de bakfiets toen ze 2 weken oud was, maar wel in de maxi cosi met maxi cosi houder! Dat is wat meer bescherming en dempt meer schokken dan een babyschaal. Met 8 maanden ging de maxi cosi weg en kon ze in de peuterschaal!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct