Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 1 jaar kan nog niet zitten

 • Auteur
  Berichten

 • Judith Pudith
  Bijdrager
  #10383361

  Mijn zoontje is inmiddels 29 november 1 jaar geworden. Hij loopt echter achter in de grove motoriek. Hiervoor zijn wij nu doorverwezen naar fysio. Mijn zoontje is dus 1 en kan nog niet zitten, alleen met ondersteuning. Ik maak mij zorgen om hem. Zijn er meer ouders met kindjes die met 1 jaar nog niet konden zitten los?

  #10383382 Quote

  Hier deed mijn zoontje het toen hij 1 jaar en 1 maand was pas. In alle activiteiten op grof motorisch gebied is hij traag. Ook al fysio vanaf 4 mnd oud als stimulans. Hij is gewoon met andere dingen bezig. Cognitief heel ver. Zegt veel woordjes, begrijpt veel, kan al zijn lichaamsdelen aanwijzen etc. Ik maak me vaak zorgen maar de fysio stelt me vaak weer gerust en er is geen stilstand dus dat is fijn. En omdat hij Cognitief heel sterk is maak ik me ook geen zorgen. 


  Judith Pudith
  Bijdrager
  #10383391 Quote

  Mijn zoontje ontwikkelt gelukkig voor de rest ook goed. Fijne motoriek is op orde. Hij kijkt je aan als je zijn naam zegt, hij lacht veel, doet al geluiden echt na. Brabbelt veel.


  Judith Pudith
  Bijdrager
  #10383397 Quote

  Hoe oud is jouw kindje nu dan?

  #10383432 Quote

  Hij is nu ruim 14 maanden 


  Rcl
  Bijdrager
  #10383462 Quote

  Elk kind ontwikkeld ergens sneller in dan iets anders bijvoorbeeld die van mij loopt en is 10 maanden maar die kan nog geen dingen aanwijzen of iets . 

   

  Lees ook: Ontwikkeling van een dreumes

  Judith Pudith
  Bijdrager
  #10408195 Quote

  Ik zal nog even een update geven, fijn om te lezen misschien voor ouders die in een soort gelijke situatie zitten. Ons zoontje kan inmiddels zitten dmv goede oefeningen van de fysio!


  ManonBB
  Bijdrager
  #10416399 Quote

  Fijn dat je laat weten hoe het gaat Judith! Goed te lezen dat het zitten inmiddels goed gaat. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct