Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 10 Maanden 2

 • Auteur
  Berichten

 • KimberleyElena
  Bijdrager
  #10394517

  Hallo meiden, misschien dat jullie tips kunnen geven. Mijn dochtertje is nu net 10 maanden geworden. Alleen sinds een paar dagen kan ze niet goed slapen overdag, wilt alleen maar bij mij in de buurt zijn en gilt of jammert veel. Ik probeer zo veel mogelijk met haar te spelen of te knuffelen (wat ik met alle liefde doe) alleen ben doodmoe. Eten en drinken doet ze erg goed en in de nacht slaapt ze als een blok van 19.30 tot 9.00 uur.
  Ik ben een beetje einde raad, misschien een sprongetje. Ik weet het echt niet

  #10394538 Quote

  Verlatingsangst?


  Lewis
  Bijdrager
  #10394546 Quote

  Zwaar he? Als er weer zo’n faaaaase is. 🥴

  Kan ze last hebben van tandjes of haar oortjes? 

  Misschien zit ze wel tegen een ontwikkeling aan te hikken ofzo. Vaak duurt het maar 1 of 2 weken en is daarna de rust weer terug. Maar het kan knap vermoeiend zijn!

  Hoe is haar slaapritme normaal overdag?


  KimberleyElena
  Bijdrager
  #10394559 Quote

  Overdag slaapt ze van 11 uur tot ongeveer 12 en van 15 tot 16.30. Maar vandaag kwam ze niet verder dan ongeveer anderhalf uur slaap.


  KimberleyElena
  Bijdrager
  #10394561 Quote

  Verlatingsangst had ze twee dagen heel erg, huilen als ik haar in bed legde. Dat doet ze niet meer, maar inderdaad wel steeds bij mij in de buurt willen zijn


  Lewis
  Bijdrager
  #10394593 Quote

  Misschien eens op 1 slaapje proberen?

  Lees ook: Alles over doorslapen

  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10394616 Quote

  Hier net zo, nou eigenlijk (nog) erger.. Dochtertje is ruim 10 maanden. Ze wil overdag ook ineens niet meer zelf in slaap vallen. Bij ons valt ze vrijwel direct in slaap.
  Onze nachten zijn ook gebroken, ze wordt meerdere keren per nacht hard huilend wakker. Wordt pas stil als ze bij ons is. We nemen haar maar vaak bij ons in bed. Ik troost me maar met dat het een fase zal zijn en iedere fase gaat weer een keer over..


  Samentha Wilke
  Bijdrager
  #10395651 Quote

  Komt mij heel bekend voor. Onze dochter is nu 11 maanden en schreeuwt moord en brand als ik e en naar de keuken of gang loop. Ik denk dat het verlatingsangst is. Ze heeft het bij alle bekenden van haar. Papa, oma en opa. Zolang ik blijf praten en zij mij hoort is het goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct