Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 10 Maanden Vroeg Wakker Maar Meteen Weer Moe

 • Auteur
  Berichten
 • #10557825

  Hoi! Mijn dochter van 10 maanden slaapt (meestal) van 19.00 tot ongeveer 7.00u, super netjes dus. Maar sinds kort wordt ze telkens al tussen 5.30-6.00u wakker. Ik denk van de honger!? Ze is dan nog super moe maar kan niet verder slapen totdat ze een fles heeft gehad. Tijdens het geven vd fles valt ze al bijna weer in slaap. Ik leg haar dan terug in bed en dan doet ze nog een slaapje van 45 min. Iemand tips hoe ze toch wat langer slaapt in de ochtend? Probleem is ook dat ze in de avond geen fles meer wil…


  Essil
  Bijdrager
  #10557833 Quote

   

  Een vreemde tip misschien, maar bij ons maakt het voor de dorst van de kleine verschil of er een bakje water aan de radiator hangt. Minder droge lucht, minder droge mond.


  Elsie
  Bijdrager
  #10558798 Quote

  Ik ben ook benieuwd naar tips. Wij hebben momenteel het zelfde met baby van 9 maanden.


  Fioor
  Bijdrager
  #10586389 Quote

  Hoi, ik zag deze topic en dit is precies waar wij nu tegenaan lopen. Jouw dochter is alweer een stukje ouder en vroeg me af of je nog tips hebt wat werkte in die periode? Ik vind vroeg opstaan niet erg. Maar wel met een verdrietig meisje wat gewoon nog super moe is en pas na de fles pas weer rustig is. En voor 730 alweer rijp voor het bed. Ik ben benieuwd! 


  Magretha
  Bijdrager
  #10586579 Quote

  En na wakker worden anders neerleggen? Heb je dat al geprobeerd? 

  Onze kleine heeft ook een periode gehad van heel vroeg wakker worden, nadeel van dan een flesje geven is dat ze daar dan ook weer aan wennen.. 

  Als onze kleine zo vroeg wakker wordt draai ik haar meestal op haar buikje en slaapt ze nog rustig verder tot het tijd is voor de fles.

  Wellicht heb je het al geprobeerd en anders is het misschien het proberen waard!

  Succes.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct