Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby (10m) negeert moeder na logeren

 • Auteur
  Berichten
 • #10162152

  Ik heb veel opgezocht om een geruststelling te zoeken. Nu weet ik niet of dit gaat helpen, wellicht wil ik het antwoord niet weten.. 

  Voor het eerst heb ik mijn kindje 5 dagen achter gelaten voor een zakenreis. In die 5 dagen heeft mijn kindje 1 nachtje bij opa en oma gelogeerd. Vol enthousiasme kwam ik op dag 5 mijn baby ophalen maar werd volledig genegeerd. Geen blik, geen lach, geen enkele interactie. Terwijl als de opa/oma binnenkomt er een trappelende baby is. Het leek alsof ik maar een uur weg ben geweest..

  Ik weet dat mijn band fantastisch is met mijn kindje, maar ik vraag me hierdoor wel af of de band tussen de grootouders en mijn kindje hechter is? 


  Rooslii
  Bijdrager
  #10162154 Quote

  Nee maar je baby kan wel geschrokken zijn dat je er oppeens niet was. Verder heb ik er te weinig verstand van maar ik ben toen ik een jaar of 6 was plotseling een week door me moeder “in de steek gelaten” ze ging gewoon even ertussenuit maar blijkbaar had dat veel indruk op me gemaakt en ben ik vrij lang boos geweest omdat ik zo geschrokken was. Ik was natuurlijk ouder dan jou baby dus het zal op mij meer indruk gemaakt hebben denk ik. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct