Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 11 Maand En Raakt Om Alles Overstuur

 • Auteur
  Berichten
 • #10225769

  Hallo, mijn zoontje is nu 11maand en word om het kleinste al boos, als zijn eten niet snel genoeg word gegeven, zijn speelgoed valt, hij iets niet kan krijgen of ergens niet bij kan, hij is dan helemaal overstuur gilt, schreeuwt slaat met zijn speelgoed en lijkt alsof hij zelfs wilt bijten, het zo erg dat ik niet eens meer zin heb om ook maar ergens heen te gaan omdat ik bang ben dat hij zich weer zo misdraagt terwijl die nog zo jong is,is dit weer een of ander sprongetje? Help?! 


  Marmara
  Bijdrager
  #10225843 Quote

  Pfff, heel herkenbaar en soms best frusterend! Onze zoon is nu ook 11 maanden en vertoond precies hetzelfde gedrag… Om alles boos, veel dingen spannend vinden en snel gefrustreerd. Hij zit niet in een sprongetje, dus ik vroeg me het ook al af… Zal dan wel bij de ontwikkeling horen. Ik doe nog wel gewoon alles als daarvoor en maak me maar niet te veel druk om wat anderen er van zouden kunnen vinden.. Misschien komen er nog meer berichtjes voorbij. Succes in iedergeval! 


  Joessie
  Bijdrager
  #10225949 Quote

  Misschien gefrustreerd dat hij dingen wil maar nog niet kan? Mijn zoontje had dit een paar maanden geleden en het ging beter toen hij kon kruipen en staan. 

  Bij ons deed hij overigens vooral zo als we thuis waren, ergens anders of op visite altijd een voorbeeldig blij kind haha, dus misschien juist lekker veel op pad? Alle indrukken leidden hem misschien af van zijn frustratie.

  #10226065 Quote

  Hier ook herkenbaar. Onze dame is 10,5 maand. Wij zitten in een sprongetje. Slapen is ook weer drama. Ze leert ook erg veel nieuws op het moment. 

  Maar inderdaad gillen en krijsen om aaaaalles.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct