Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 11 maand grootste ellende met slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10343806

  Mijn zoontje is 11 maand oud.  Nu is hij vanaf zijn geboorte al een enorm slechte slaper. Hij is in eerste instantie geboren met een flinke hersenschudding na een natuurlijke bevalling van meer dan 40 uur, en was de eerste 8 weken echt een huilbaby van smorgens vroeg tot savonds laat!! (7u-23u). Mn zoontje deed ook alleen aan hazeslaapjes als hij al enorm vermoeid was. Sliep dan met onwijs veel moeite 15 min en was dan weer erg  lang wakker.  Snachts deed hij het daar in tegen wel goed, werd om de paar uur wakker voor een fles en sliep dan weer verder. 

  Consultatiebureau erbij gehad die echt een hele dag, van 08.00 tot 16.00 bij me thuis zijn geweest om hem via het gecontroleerd huilen e.d. in slaap te laten vallen omdat hij zo extreem lang wakker was.. hielp niet! Zelfs hun stonden er een beetje versteld van.  Daarna doorgestuurd na het ziekenhuis om medisch alles uit te sluiten-niks aan de hand. Gezonde baby.  Doorgestuurd na Hulp bij opvoeden. Ook van allerlei schema’s geprobeerd maar mocht ook niet baten.   

  Nu is mn zoontje inmiddels 11 maand.  Maar hij MOET op schoot in slaap vallen, tegen mij aan. Ook echt alleen tegen MIJ aan. Wiegen, knooien.. tot meneer in slaap valt. Overdag en savonds.   Leg hem dan in zn bedje en slaapt dan verder. Vaak na een poos weer wakker ej moet ik alles weer herhalen.    Op de avonden dat ik werk dan kringt mijn partner hem bijna niet in slaap. Roept om mama en blijft huilen… 

  Als ik hem in bed in slaap probeer te krijgen wordt hy zooo hysterisch.. echt helemaal over de rooie. 

   

  Ik weet me er eeeecht geen raad meer mee. Vind het zo vervelend vooral voor hem.. hij komt zo slecbt in slaap..  hebben jullie tips!? Echt alles is welkom want we zitten hier al 11 maand met de handen in t haar….  overdag en savonds hetzelfde drama.. elke dag…

  #10343809 Quote

  Hebben jullie al eens overwogen om naar een osteopaat te gaan? Ik had geen huilbaby maar wel een hele alerte baby met een koemelk eiwit allergie. Sliep ook slecht en alleen in de draagzak overdag.

   

  Na een bezoekje aan de osteopaat ging dit vele malen beter 😊


  Linniee
  Bijdrager
  #10343814 Quote

  He mama, 

  Knap dat je dit al zo lang volhoudt! 

  Ik denk dat jij zijn slaapassociatie bent geworden. Hij heeft jou nodig om in slaap te vallen.

  Dit had mijn zoon ook, maar na 6 maanden zijn we aan de slag gegaan met slaapgids + consult van Snuggles and Dreams. Na een pittige week gecontroleerd laten huilen, haar schema’s volgen en alle tips opvolgen verbeterde het.

  Ook wij hebben het CB met camera’s hier in huis gehad, alle boeken gelezen etc etc etc… 

  Ik snap dus echt waar jullie inzitten en ik kan je Snuggles and Dreams echt aanraden. 

  #10343815 Quote

  Bedje verplaatsen? Ivm aardstralen oid 

  eventueel iemand in huis laten komen om het huis te doorzoeken of te ‘reinigen’?

   

  ik ben hier zelf allemaal nogal sceptisch over, maar ik was ook ten einde raad en heb het allemaal geprobeerd. Uiteindelijk heeft er iets geholpen, maar geen idee wat…

  hopelijk heb je er iets aan, want dit is echt verschrikkelijk 

  #10343827 Quote

  Hey Linnie!

   

  Ik denk ook idd dat ik zijn slaap associatie ben geworden.. Het moeilijke eraan is dat hij zo enorm slecht slaapt, dat ik bergen wil verzetten voor hem alleen maar voor een beetje rust voor hem.  Als dat dan het enige is wat werkt besteed ik mijn hele avond  wel aan hem als hij maar slapen kan.  Met dat ik typ wotdt hy weer wakker dus hou het kort en ga dan door na de volgende ronde. T is slopend maar doe t met alle liefde..  zo moeilijk dit te doorbreken. 

   

  Via waar kan ik dat regelen of aanvragen of lezen? Hoor graag van je!

   

  Groetjes 🙂


  Niynti
  Bijdrager
  #10343829 Quote

  Zo zwaar 😰 en ook herkenbaar! Ons zoontje kwam wel 10x in de nacht en slaapjes op de dag ook drama! Een slaapcoach heeft ons na 10 maanden zelf ook van alles geprobeerd te hebben op weg geholpen en we zijn zelf met haar tips en adviezen (ontprikkeling, (nog meer) vaste rituelen en uitleg over slaapgedrag) aan de slag gegaan. Na één consult sliepen we allen al veel en veel beter! Het is prijzig, maar veelal echt de moeite waard om te proberen. Heel veel succes gewenst en hopelijk wordt het echt gauw beter!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Anemoontje
  Bijdrager
  #10343838 Quote

  Je kunt op de site van snuggles and dreams kijken. Ze bieden een consult aan maar je kan ook een slaapgids kopen. In jou geval zal ik ook neigen naar een consult ivm de ernst van de situatie. Zoals linniee zegt jij bent de slaap associatie. https://snugglesanddreams.com/  

   

  als je Instagram hebt op de Instagram staan ook veel tips van snugglesanddreams


  LieveSam
  Bijdrager
  #10343853 Quote

  Jeejtje wat knap van je mama! Petje af!

  Heb je wel eens een slaapcoach overwogen? Die komt je dan helpen aan huis.

  Zelf lees ik momenteel het boek van Suzanne Willekes, maar zij is baby en kinderslaapcoach. Wellicht kun je eens wat info van haar opzoeken en haar inschakelen? (Als haar visie bij jouw opvoedmethode past althans).

  Succes met alles!


  MooSW
  Bijdrager
  #10343854 Quote

  Hee! Heftige periode en respect. Ons nichtje was in het begin ook een meeeeega huilbaby. Niks was goed en alleen maar huilen. Ook hun zijn het alternatieve circuit ingedoken en hier terecht gekomen 

  https://www.praxis-andelbeek.de/leistungen/electro-acupunctuur/

  het is wonderbaarlijk wat Marja Andelbeek kan verrichten op deze alternatieve wijze. Nadat ze daar waren geweest een hele andere bany. Niet meer huilen, lekker slapem, een vrolijk meisje. Zij kan in haar praktijk het gehele lichaam lezen (organen etc) en precies zien waar een obstakel zit. Marja is Nederlandse maar heeft haar praktijk vlak over de grens in Brunssum in Duitsland in Geilenkirchen. Weet niet waar jullie wonen maar als het niet om de hoek is dan is het echt de afstand waard. Ik was er eerst ook wat sceptisch over maar heb het met eigen ogen gezien. 

  wij zijn er 2 weken terug ook met onze dochter geweest en zij bleek ook nog wat obstakeltjes in haar lichaam zitten. Ik ben in het ziekenhuis bevallen. Ze heeft daar klaarblijkelijk een ziekenhuisbacterie opgelopen waar ze last van had en een geirriteerde sloksdarm. En nadat we daar zijn geweest is er een hoop veranderd! 

  de keuze is aan jullie zelf natuurlijk. Maar als ik je verhaal zo lees kan het niet erger worden, het huilen etc. 

  succes 🍀

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct