Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 12 Weken Drinkt Plotseling Heel Onrustig

 • Auteur
  Berichten
 • #10411606

  Hallo Allemaal,

  Ik wou graag jullie advies horen bij het volgende probleem.. Onze zoon 12weken krijgt sinds een aantal weken flessenvoeding (fles van Avent). We zijn eerst gestart met Nan evolia HA, maar snel overgeschakeld naar Pepti Syneo, met deze melk is hij beter want hij had daarvoor heel veel last van krampen. Zijn oudere broer 3 jaar heeft een zware vorm van KMA dus denken dat hij dit ook heeft.

  Sinds een paar dagen drinkt hij heel onrustig aan de fles.. Hij start heel gretig, om dan af te haken, wilt terug beginnen aan de fles maar dan huilt hij heel hard. Geeft sinds enkele dagen ook vaak melk terug. Drinkt ook echt niet veel, met moeite 80ml. Alleen als hij slaapt drinkt hij zijn flesjes leeg (geven nu 120ml). We gebruiken tut 0 van avent, soms lijkt het alsof hij hier met moeite melk uitkrijgt en soms kan hij niet volgen met drinken. We hebben tut 1 geprobeerd, maar dan kan hij helemaal niet volgen. Ook lijkt het alsof het vanbinnen allemaal aan het kolken is, tijdens de voeding (als jullie begrijpen wat ik bedoel).

  Voor de rest heeft hij heel veel last van snotjes (dit heeft hij al weken), snurkt hij heel hard en moet soms naar adem happen in zijn slaap, is ook heel onrustig als hij slaapt. Kan ’s nachts opeens wakker schrikken en lijkt het alsof hij aan het verdrinken is. Kan soms na de voeding heel hard hoesten of rochelen.

  Wat we al standaard doen is hem niet direct plat leggen na een voeding en hij slaapt in een co-sleeper die heel schuin staat. Zijn broer had duidelijke symptomen van reflux, die gaf echt heel veel terug en moet nog steeds omeprazol krijgen omdat hij ’s nachts nog reflux heeft.

  Weten jullie wat dit zou kunnen zijn en hebben jullie tips voor ons? alvast bedankt om jullie ervaring te delen!  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct