Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 12 Weken En Veel Huilen

 • Auteur
  Berichten
 • #10530733

  Hallo allemaal!

  Onze baby van 12 weken huilt vanaf het begin af aan veel maar het word steeds erger. Hij heeft enorme reflux en krijgt hier speciale voeding voor. Maar opeens weigert hij zijn speentje en kan alleen nog maar in slaap vallen als je heb minimaal 1 uur wiegt. Voor de rest huilt hij enorm veel. Hebben jullie tips? 


  WonderAn
  Bijdrager
  #10530906 Quote

  Laat je je kindje wel eens bij je slapen in de draagzak? Vaak vinden kindjes met reflux het fijn om rechtop te slapen.
  En zo voelen ze zich ook geborgen..


  Marrrr
  Bijdrager
  #10530970 Quote

  Geen tips, alleen een ervaring: bij ons ging het rond 16 weken ineens veel beter! Tijdens een sprongetje of verkoudheid telkens een terugval.
  Sterkte!


  Marrrr
  Bijdrager
  #10530973 Quote

  De lastige fase, waarin je baby meer huilt, hangerig en humeuriger is, vindt bij sprong 3 plaats tussen week 11 en 13. Deze fase hoeft niet de gehele twee weken te duren. De grootste kans op de lastige fase vindt plaats in week 12. Rond week 12 á 13 is de kans groot dat je de eerste nieuwe vaardigheden van je kleintje gaan zien!


  Jillla
  Bijdrager
  #10530984 Quote

  Hier in het begin ook een ‘huilbaby’ gehad. De eerste 2 maanden alleen huilen/krijsen. 

  Reflux klachten kunnen ook voorkomen bij koemelkallergie en bij een te korte tongriem.  Bij ons bleek het het laatste te zijn. Laat je niet wijsmaken dat babys nou eenmaal veel huilen want je voelt zelf als moeder wat wel of niet normaal is. Ook bij een eerste! 

  Ik zou een bezoekje plannen naar een osteopaat en een doorverwijzing vragen bij de huisarts voor de kinderarts in het zkh. 

  De tip van de draagzak helpt hier wel ook enorm, heb je lekker je handen vrij. Zo zielig als die kleintjes zo huilen he.. zet hem op, komt vast goed!

  #10531219 Quote

  Hier hebben wij de 1e maanden ook een extreme huilbaby gehad. Was het misschien een sterren kijkertje bij de geboorte? Onze kleine meid was dat wel we zijn toen bij de osteopaat geweest en die heeft na de 1e behandeling al wonderen gedaan. Omdat ze met geboorte een sterrekijkertje was had ze problemen met haar nekwerveltjes waardoor de rest van haar lichaampje ook niet goed zat. Dus last van darmpjes en ook veel reflux. Misschien heb je er wat aan maar iedere baby is anders natuurlijk 

   

  Heel veel succes en het komt uit eindelijk wel goed met de kleine. 

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10531438 Quote

  Bedankt voor alle reacties! In de draagzak accepteerde hij in het begin maar nu begint hij na 5 minuten ook te huilen. 

  Nee hij was geen sterrekijker. Een osteopaat hebben we al geprobeerd maar ook hij weet niet hoe hij ons kan helpen.

  Ik begin sterk te twijfelen over koemelkallergie, hebben jullie daar ervaring mee? Hij heeft namelijk ook naast het vele huilen, de volgende klachten: weinig slapen, onrustig drinken, veel overstrekken, altijd verkouden, rode vlekjes in zijn gezicht, erg onrustige bewegingen en trappelt constant met zijn beentjes. Volgens de KA kan het geen KMA zijn omdat hij wel gewoon aankomt. Maar ook dit gaat steeds langzamer. 


  Marrrr
  Bijdrager
  #10531578 Quote

  KMA kan zeker ook met groeien hoor! Onze peuter is een voorbeeld daarvan.

  #10531582 Quote

  Oh echt! Misschien eens bij de KA vragen of ze dit kunnen gaan uitsluiten. Wat voor klachten had je kindje nog meer?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct