Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 14 Weken Wil Niet In Bed Slapen Overdag

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanJames
  Bijdrager
  #10542656

  Hoi allemaal,
  Ik ben hard op zoek naar tips, want ik begin erg onzeker te worden of ik t allemaal wel goed doe… Onze zoon is 14 weken oud en was tot een paar weken geleden een heel vrolijk en makkelijk kindje. De laatste tijd wil hij niet meer overdag in zijn bedje slapen (heeft dit eerder wel altijd gedaan). Zodra we hem neerleggen begint hij heel hard te huilen en is ook helemaal overstuur. Ik krijg hem met geen mogelijkheid stil… het is niet dat hij niet moe is want als ik hem oppak en op mijn borst leg (of zijn vader) dan valt hij onmiddellijk in slaap. Leggen we hem slapend in zijn ledikant wordt hij direct weer wakker. Wat kan het zijn? Hebben we hem nu al te veel verwend? Hoe kan t dat het eerder wel lukte?
  Kanttekening snachts slaapt hij ook in zijn eigen kamer en dat gaat super goed, slaapt zo goed als door en gaat na zijn fles van 9 uur zonder te huilen naar bed.
  Komt dit vanzelf weer goed? En moet ik t maar accepteren?


  Romee
  Bijdrager
  #10542812 Quote

  Het zou een sprongetje kunnen zijn. Naarmate de kleine ouder word, duren die periodes soms een paar dagen en soms zelfs een paar weken. Enige wat je denk ik kunt doen, is met de kleine meebewegen in wat hij vraagt. Dan inderdaad maar eventjee slapen op de arm/in de buurt ipv in bed overdag. Straks trekt hij vanzelf weer bij en slaapt hij weer in z’n eigen bedje overdag.


  Romee
  Bijdrager
  #10542813 Quote

  Twijfel in ieder geval niet aan jezelf! Volg je mama instinct vooral en soms ist even door de zure appel heen bijten. Maar dit trekt vanzelf weer bij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct