Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 15 maanden slechter slapen?

 • Auteur
  Berichten
 • #10363041

  Sinds een aantal nachten wordt ons zoontje (bijna 15 maanden) een aantal keer per avond/ nacht wakker. Hij huilt dan heel erg en wil dan niet terug gaan slapen zonder wat te drinken. Soms werkt het drinken ook niet en blijft hij huilen. Als we zijn slaapkamer dan weer in komen dan wordt hij stil en zodra je weer weg loopt dan begint hij weer te huilen (vooral de snachts). 

  afgelopen zomer toen het zo warm was, kwam hij snachts ook wel eens voor een flesje. Nu denk ik: heeft hij nu aangeleerd weer een flesje te krijgen savonds/ snachts (omdat het sindsdien meer regel dan uitzondering is dat hij savond of snachts weer komt voor een sterk aangelegd flesje melk) of is het een fase in de ontwikkeling?

  zijn er meer ouders die dit meegemaakt hebben rond de 15 maanden?


  Marjooww
  Bijdrager
  #10363054 Quote

  Heel herkenbaar, en idd ook vlak voor de 15 maanden. Met 15 maanden was het hier weer voorbij, duurde hier ook een aantal nachten. 

  Sinds die week is hij echt veranderd in een knulletje, hij snapt zoveel ineens en kan ook meer. Dus echt een ontwikkelingssprong, maar wel een hele pittige!

  Sterkte, maar vooral, geniet van het resultaat straks 😁


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10363367 Quote

  Hier ook net die slechte nachten gehad. Inmiddels zijn de hoektanden door aan het komen dus mogelijk dat daar iets zit te wringen?

  #10363912 Quote

  Herkenbaar, onze zoon sliep altijd goed. Maar sinds een week elke nacht wakker maar dan ook echt wakker en dus niet meer willen slapen. Is nu 16 maanden.. wij geven hem soms wel een flesje.. en heel soms even naar beneden en dan is het oké en kunnen we naar boven en slaapt hij door.. misschien geen goede oplossing maar laten huilen kan ik ook niet. En weet van mijn dochter dat het een fase is en dus weee voorbij gaat ondanks dat het slopend is!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct