Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby (16weken) wil ’s nachts niet in eigen bed slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10479340

  Hoi!

   

  Mijn dochter is nu 3,5 maand en heeft nog nooit s nachts in haar eigen bedje geslapen. Na 19.00/20.00 gaat ze niet meer in haar bedje slapen en huilt ze alleen maar, rustig een uur als ik het toe laat.

  Overdag slaapt ze prima in haar bed, ik leg haar neer, heel soms jammert ze nog wat maar gaat dan gewoon slapen. De dutjes duren soms 3 kwartier en soms 2 uur. Meestal later op de dag maar 3 kwartier. Maar als ik haar dus in de avond nog in bed wil leggen is het drama. Ze gaat daarom maar met mij naar bed ergens tussen 9 en 10 en valt dan alleen in slaap aan de borst, nadat ze meestal heel druk heeft lopen trappelen en druk heeft gedaan.
  Ik kan dan ook nauwelijks los komen van haar want dat merkt ze direct. Ik lig dus een groot deel van de nacht heel ongemakkelijk op m’n zij en word 10 keer wakker door haar.

  In de ochtend kan ik dan rond 8 weg sneaken en dan slaapt ze gerust nog tot 10 of 11 uur.

  Heeft iemand tips in hoe ik haar gewoon in haar eigen bedje kan laten slapen? Of iemand die dit ook had maar waarbij het over ging? Mijn rug en bekken kunnen er inmiddels nauwelijks meer tegen en mijn vriend slaapt al maanden op zolder.

  Alvast bedankt!


  Tanja Ik
  Bijdrager
  #10479402 Quote

  Ons meisje heeft de eerste 4.5 ong maand bij ons gelegen. De eerste 3 weken op mijn arm iets anders wou ze echt niet. Daarna in wieg toen die te klein werd in co sleeper. Die had ik naast mijn kant staan zo sliep ze toch bij ons maar hadden wij wel onze eigen ruimte. Na ong 4 maand ging overdag slapen ineens heel goed in haar eigen bedje op haar eigen kamer toen snachts geprobeerd en de eerste 2 nachten was ze best vaak wakker maar daarna bijna helemaal niet meer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct