Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby 2 Maanden Soms Slecht Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10314477

  Hi,

  Mijn dochter is vandaag precies 9 weken oud en zij slaapt soms slecht. Soms hebben wij goeie dagen dat zijn om de 4 a 5 uur wakker wordt ’s nachts. Maar vandaag echt om de 2 a 3 uur. Is dit normaal? Dit is minn 1e kind dus vandaar dat ik dit vraag.


  LieveSam
  Bijdrager
  #10314479 Quote

  Goedenacht…

  Ja het is normaal.. als je op internet ook informatie hier over opzoekt kom je er achter dat ze nog helemaal geen vast slaappatroon ontwikkeld hebben en dit ook meestal pas na de 3/4 maanden zich begint te vormen. Vaak komt een baby tussen de 2 a 3 uur (zeggen ze). Kindjes slapen op behoefte volgens mij..

  Onthoud: ooit komt t goed😊.

  #10314481 Quote

  Het is vermoeiend, maar heel normaal.

  #10314566 Quote

  Op e leeftijd van 9weken hebben baby’s ook vaak regeldagen, ook zal je te maken krijgen met sprongetjes dus heel normaal


  CharlyL
  Bijdrager
  #10314590 Quote

  Dat is precies zoals het hoort 🙂 Het wordt vanzelf beter! Maar het ene kindje slaapt sneller langere tijd achter elkaar dan het andere kindje 🙂

  Babies moeten echt leren slapen! En daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken 🙂 Ik heb zelf veel gehad aan het boek Slaap! Van Susanne Willekes. Leest makkelijk weg!

   

  9 weken is echt nog heel klein, je baby wil gewoon graag bij jou zijn, en niet alleen in een ’eng’ bedje liggen

  #10314678 Quote

  ja hoor, heel normaal. Welkom in het leven van een mama haha!!! Succes het komende jaar, dit duurt nog wel even hoor.

  Als je baby ouder wordt dan wordt het hopelijk wat beter maar verwacht geen wonderen. Mijn jongste dochter is nu bijna 9 maanden en ik moet er elke nacht nog wel 2 keer uit voor de speen, soms zelfs nog voor een flesje. Ook mijn oudste dochter van 2 5 jaar wordt wel eens wakker door een enge droom ofzo. Gebroken nachten horen erbij, doorslapen doe ik al 2.5 jaar niet meer! 😉 Dit is heeeeeel normaal, zeker voor een baby van 9 weken!

   

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen