Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 2 Weken Slapen En Drinken

 • Auteur
  Berichten

 • Cbloem
  Bijdrager
  #10513323

  Hoi,

  Onze zoon van 2 weken doet het heel goed. Hij drinkt goed aan de borst, er zit zo’n 2-3 uur tussen steeds. Uiteindelijk moet dit naar 3 uur gaan maar voor nu is dit goed voor ons.

  In de nacht is hij soms onrustig, wil na een voeding weer snel een andere (lijkt het) en dan ben je toch flink bezig in de nacht. Wat kan ik doen om hier mee ritme in te krijgen? Speentje geven we al als het te kort op de vorige voeding is, maar die pakt hij niet altijd goed.

  Verder vroeg ik me af, mag hij zo jong al in de Puckababy piep inbaker zak? Ik herinner me dat we dat bij onze andere kinderen ook al deden, maar kunnen die kleintjes dan nog wel hun honger signalen afgeven met handjes etc?

   


  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10513366 Quote

  Hier ook een baby’tje gehad wat vooral ‘s nachts onrustig was. Puckababy piep mag je al gebruiken. Als ze honger hebben gaan ze vanzelf wel smakgeluiden maken.

  Het dag- nachtritme is in het begin nog omgedraaid. Laat hem overdag in een niet te donkere kamer slapen. Hier doe ik de gordijnen overdag niet eens dicht. En inmiddels slaapt onze dochter vanaf een week of 8 lekker door. Even doorzetten, de slaapjes in de nacht worden vanzelf langer.


  RJKB
  Bijdrager
  #10513426 Quote

  Je nachten klinken heel normaal voor zo’n kleine baby. Je bent in het begin nou eenmaal druk met zo’n kleintje. Juist in het begin drinken ze vaak aan de borst(niet zozeer veel). Zo houdt je je productie op peil. En ze hebben nog zo’n klein maagje en idd die zuigbehoefte. Speentje blijven proberen. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct