Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 3 Maanden Drinkt Plots Minder

 • Auteur
  Berichten
 • #10519436

  Mijn dochter van ruim 3 maanden (rond de 6 kilo) drinkt sinds een dikke week slechter. We gaven haar 150/5, zes keer per dag. Maar nu laat ze heel veel staan en lijkt ze weinig honger te hebben. Met een beetje geluk drinkt ze op een dag nu max 750 ml. Ook verdeeld over 6 of 7 voedingen. Ik dacht dat ze juist steeds meer nodig zou hebben… Verder is ze wel vrolijk en actief.

  Heeft iemand hetzelfde gehad? Volgende week een afspraak bij CB dus dan vraag ik het ook na, maar ik maak me wel een beetje zorgen.


  Moradora
  Bijdrager
  #10519443 Quote

  Hier net zo! Ik ga ervan uit dat het een sprongetje is. Ze slaapt ook een stuk slechter.


  Henver
  Bijdrager
  #10519448 Quote

  Dat heb ik ook gehad met mijn dochter. Rond de 12 weken ging ze echt slechter drinken, en heb me daar ook een paar dagen heel druk over gemaakt. Maar ze gaf gewoon een goede indruk, levendig en speels maar gewoon weinig zin in eten. Het is met een week of 14 weer over gegaan en dronk ze weer alle flessen leeg.


  Tesssa
  Bijdrager
  #10519462 Quote

  Geen zorgen hoor! Zolang zij blij is en het verder goed doet, geen zorgen maken. Wij eten ook niet elke dag even veel 😉

  Ik gaf volledige borstvoeding rond die tijd en vond dat eigenlijk heerlijk. Ik had geen idee hoeveel mijn dochter binnenkreeg. Maar stopte ze zelf en was ze tevreden? Dan was het genoeg. Daar hebben waarschijnlijk ook dagen tussen gezeten dat ze ‘volgens het boekje’ te weinig binnen kreeg. Of juist teveel. Maar kijken naar het gedrag van je kind is nog veel meer waard, als je verder een gezond kind hebt. Succes! 

  #10521789 Quote

  Tnx voor de reacties! Bij CB bleek dat er al ren tandje doorkwam, vandaar het slechte drinken (en sabbelen en spuitluiers)

  #10521790 Quote

  Het bleek hier een doorkomend tandje te zijn!

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct