Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 3 maanden wilt alleen bij mama slapen

 • Auteur
  Berichten

 • JasminaH
  Bijdrager
  #10098384

  Hoi allemaal,

  Ik heb een knap zoontje van 3 maanden oud maar hij wilt alleen bij mij slapen in me armen. Ik wordt er soms moe van maar ik kan niet ander dan toegeven want anders blijft die paars oplopen van het huilen. Wat moet ik doen? Wat kan ik doen? Snachts slaapt die wel in zn bedje.. Ik wordt ook moe van de commentaar om me heen dat ik hem maar moet laten huilen want het is niet goed wat ik doe zeggen ze. 


  W83
  Bijdrager
  #10098385 Quote

  Heb je al een draagdoek of draagzak geprobeerd? Dan heb je iig je handen vrij. Laten huilen hoeft niet. Pas naar een half jaar hebben ze door dat er iemand komt als ze huilen.

  #10098389 Quote

  Hier hetzelfde probleem! Mijn zoontje is ook 3 maanden. Wil alleen op mama’s borst slapen.. sinds de vaccinatie ook snachts, bezorgd me slapeloze nachten nadat hij al weken doorsliep. T zal ongetwijfeld ook bij de regeldagen rond de 3 maanden horen. 

  Ik heb een draagzak en draagdoek, maar met deze temperaturen niet te doen. Hij vind het ook niet zo leuk meer, zie warm. 

  Ik probeer hem steeds maar in slaap te wiegen en als hij in diepe slaap is in zijn bedje te leggen. Werkt 50%, Haha dus ik blijf t steeds gokken. Maar het is idd zo vermoeiend! 


  JasminaH
  Bijdrager
  #10098390 Quote

  Bedankt voor je reactie 

  Ik wil wel een draagdoek proberen maar moet zelf nog herstellen van een galblaas operatie. Dus daar wacht ik liever nog mee… 


  JasminaH
  Bijdrager
  #10098392 Quote

  Ja dat doe ik ook als die diep slaapt leg ik hem op bed maar zodra die ligt is het janken.. Ik denk dat ik er maar ff doorheen moet en volhouden  ben zelf ook een beetje op..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct