Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 3 weken wat aan doen met 24 graden

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10339891

  zoals titel al zegt wat doe je een kleintje van 3 weken aan met 24 graden.  Morgen wordt t zo warm in de ochtend gaat ze even mee op pad in draagzak maar wat zal ik haar dan aan doen? Vind dat best lastig

  #10339904 Quote

  Ligt een beetje aan je kindje, maar omdat ze ook warm wordt van jouw lichaamswarmte zou ik denk ik 1 laagje doen (romper lange mouw, broekje, sokjes). 

  Over het algemeen geldt 1 laagje meer als jijzelf, een draagdoek telt ook als laag. Je kunt het aan je kindje voelen in het nekje, als ze het te warm heeft, kun je altijd nog even wat uit doen. 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10339906 Quote

  Ja ik dacht ze aan korte mouw romper en dun shirtje met lange mouw en broek. Dankjewel! 


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10339921 Quote

  Kindjes worden doorgaans sneller te warm dan te koud aangekleed. Als ze in de draagzak meegaat wordt ze ook nog extra warm gehouden door jou. 


  Dootje
  Bijdrager
  #10339924 Quote

  Lekker een romper met lange mouwen, een dunne lange broek en sokjes. En wij namen altijd nog een hele dunne sjaal mee (ik leg zo uit waarom)

  Word het te wam? Eerst de sokjes uit, is het daarna nog te warm, dan doe je haar broekje uit en knoop je de sjaal rondom je middel zodat haar beentjes wel beschermd blijven tegen de zon

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct