Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 3,5 maand ineens heel vroeg wakker

 • Auteur
  Berichten

 • GebruikerEM
  Bijdrager
  #10111414

  Hoi allemaal,

  Ik weet het even niet meer. Mijn kindje is 16 weken en sinds een week ineens vroeg wakker (rond 05.00uur). Hij sliep voorheen altijd tot 07.00/07.15uur. Het nadeel is dat ik hem niet meer in slaap krijg daarna. Honger heeft hij niet, maar hij huilt wel en is gewoon klaarwakker (is heel druk aan het bewegen). Is dit onderdeel van het beruchte 4 maanden sprongetje? En gaat dit weer over, want eerlijk gezegd breekt het mij wel op omdat hij om 23.00uur nog zijn laatste fles krijgt. Eer dat ik zelf dan in bed lig en slaap is het half 12/12uur. 


  ChMkGk
  Bijdrager
  #10111422 Quote

  Heey! Ik herken het mijn dochter is nu 21 weken. En heeft dat ook.. sinds ongeveer 15 weken terwijl eerst sliep ze tot 8. Herken het dus… maar moet zeggen het word langzaam weer iets beter. Maar ik denk inderdaad dat het het sprongetje zou kunnen zijn. Of de tandjes bij mijn dochter… als ze rond 6 wakker wordt neem ik haar mee leg ik haar zo veilig mogelijk tussen ons in en dan slapen we samen meestal wel nog een dik uurtje.. want wat jij zegt het breekt op.. dat slaap gebrek

  #10111694 Quote

  Nu met 21 weken nog steeds? Ik had gehoopt dat het snel over zou zijn, maar het kan dus blijkbaar wel even duren. Succes dan nog! 


  ChMkGk
  Bijdrager
  #10111996 Quote

  Ja wordt wel weer beter nu.. maar nu was ze 2 nachten onrustig en wakker door de kou😅. 


  GebruikerEM
  Bijdrager
  #10112438 Quote

  Oke, dan wachten we het maar af. Ik merk dat ik inmiddels wel op mijn tandvlees loop. Hij wil ook niet meer slapen als hij wakker is…. ik hoop maar dat het met het sprongetje te maken heeft en dat het over enkele weken over is 🙁


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  #10116630 Quote

  Mijn dochter van 12 weken is ziek geweest van de week en word nu ook opeens elke nacht wakker voor een fles terwijl ze met drie weken door sliep!

  Vraag mij ook af of dit bij het beter worden hoort !

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct