Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 4.5 mnd weigert nutramigen

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10180278

  Onze kleine heeft misschien koemelk allergie. Op advies van cb zijn we nu nutramigen aan t proberen. 

  Ik gaf bv maar omdat ik zo ontzettend moe ben en er door heen zit heb ik besloten om over te gaan op kb koemelk vrij.  Ipv zelf koemelk vrij te leven. Ik eet en drink al amper echte zuivel producten. Maar in bepaalde producten zal er dan toch koemelk inzitten. En ze kreeg 1x per dag kv. Omdat ik de laatste voeding te weinig had.  

  Aldus gister begonnen met nutramigen. Wat een vies goedje. Zij dronk t goed.  Maar vandaag weigert ze t. Dus haar toch nog eens aan de borst gelegd.  Omdat ze zo’n honger had.  Wat nu?  Iemand ervaring  hoe lang t wennen duurt… 


  Chantal vd meer
  Bijdrager
  #10180280 Quote

  Hoi , wij zitten aan de neocate voeding en ze vond het ook de eerste paar flesjes niet zo! Mag je het niet mengen met borstvoeding ? En dat je steeds minder borstvoeding geeft ?


  Bobbie-Q
  Bijdrager
  #10180289 Quote

  Wij gebruiken Nutrilon Pepti. Ook koemelkvrij, dat is de stap voor nutramigen. Bij ons op voorschrift van de kinderarts, zij gaven aan dat nutramigen pas een stap verder is en er vrijwel altijd eerst Pepti moet worden gegeven voordat Nutramigen voorgeschreven word.

  misschien een idee om dat nog te proberen ☺️

  #10180305 Quote

  Wij gebruiken ook Pepti. Hij drinkt het prima. We hebben 1 keer geprovoceerd (geen succes) en daarna vond hij de Pepti ook niet meer lekker. Dat duurde 2 weken. Daarna dronk hij weer prima.

  Ik deed ook wel eens vitamine D druppels met sinaasappelsmaak door de fles. Misschien is dat een idee? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct