Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 4 Maanden Honger

 • Auteur
  Berichten

 • Blondmetdt
  Bijdrager
  #10542606

  Hallo allemaal,
  Onze dochter drinkt al sinds 3 maanden 5 flessen van 180+6. Ze heeft altijd meer gedronken dan moet volgens “de regel”. Ook heeft ze al langere tijd geen nachtvoeding meer.

  Sinds een week wordt ze ‘s nachts wakker en wil ze drinken. Dit proberen we nu af te vangen met een voeding van 210+7 om 23:00. Echter blijft ze overdag ook honger houden na haar fles.

  Zijn er mensen die ervaring hebben met babytjes die meer drinken dan ze eigenlijk mogen? Mogen we de flessen overdag nog een keer ophogen?


  CHS
  Bijdrager
  #10542615 Quote

  Zou je niet willen proberen om aan vaste hapjes te beginnen? En ja, melk ophogen mag zeker. Probeer overdag te verhogen zodat je snachts niet hoeft te geven!

  #10542617 Quote

  Bij mij hetzelfde! Ik ben begonnen met groente geven s middags en ga nu ook in de ochtend fruit geven. In de laatste fles wat rijstebloem. (5 flessen van 180+6) Echter blijft ze soms s nachts nog komen, net als zojuist. Ik gaf haar een flesje van 60 en hoop dat dat er snel vanaf gaat haha. Volgens mij krijgt ze genoeg binnen overdag maar misschien mist ze me snachts? Ze gaat dan alleen niet terug slapen zonder flesje. Flesje van 60 is wel snel gegeven gelukkig.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct