Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 4 Maanden Lieft Zitten

 • Auteur
  Berichten
 • #10109297

  Mijn dochtertje wilt het liefst al recht opzitten als ze bij ons ligt probeert ze haar hoofdje op te tillen dat kan ze dardoor al steeds beter en langer alleen het ze kan natuurlijk nog niet zitten ze word dan heel.boos en zodra je haar dan even 2 sec recht zet vind ze dat fantastisch hoe gaan jullie hier mee om


  Niynti
  Bijdrager
  #10109305 Quote

  Herkenbaar. Zoontjelief wil al vanaf de geboorte het liefst rechtop. Bij CB ook aangekaart en gaf aan dat als hij niet uren in de zit-stand “zit” hij best even rechtop kan en mag. Heb hem dus wel eens op schoot en in wippertje of newbornset zit hij ook al wat rechterop afgewisseld met liggend spelen op kleed of in box en daardoor een best tevreden mannetje. 

  #10109374 Quote

  Onze dochter is nu 8 maanden en wilde heel snel ook al zitten. Wat jij zegt idd het hoofdje proberen op te tillen. Is alleen maar goed voor de nekspieren lekker laten oefenen. Nu uiteindelijk zit ze vort helemaal zelf en er gaat een wereld voor haar open haha. We hebben haar voorheen altijd in een boel kussens gezet of in een stoeltje bij je op de bank als je er langs zit of op schoot. Alles probeerde ik ;). Succes met de kleine meid.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct