Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 4 maanden reikt en grijpt niet

 • Auteur
  Berichten

 • Carolina H
  Bijdrager
  #10447292

  Hallo allemaal, mijn baby is nu 18 weken oud (4 maanden en 7 dagen) en heeft weinig interesse in speeltjes. Kijkt wel ernaar. Maar doet geen moeite om er naar te reiken of grijpen. Heb alle standjes geprobeerd, in wipper, op schoot, in buiklig. Niets! Hij maakt wel contact met ons, lacht, maar zou zo graag willen dat hij eens met een speeltje bezig kan zijn.


  StephW
  Bijdrager
  #10447306 Quote

  4 mnd is nog jong hoor! En buiten dat, pas op met te hoge verwachtingen, mijn dochter kon zich echt met niks lang vermaken, speeltjes vond ze weinig aan.. andere kids die een half uur leuk bezig waren met een rammelaar ofzo mán wat was ik jaloers..


  Lewis
  Bijdrager
  #10447387 Quote

  Ja vanaf die leeftijd begint het een beetje. Mijn dochter friemelde toen quasi perongeluk soms even wat. Maar dat gaat de komende maanden hard vooruit, let maar op! 

  Echt iets goed vastpakken en rondzwaaien was echt later pas en van hand op hand overpakken was nog weer later. Er zitten zoveel motorische stappen in het leren gebruiken van hun handjes. Je gaat nog heel veel nieuwe kunstjes zien 🙂

  #10447444 Quote

  Kindjes werken niet volgens de regels. De een heeft veel meer tijd nodig dan de ander. Niet te druk over maken lekker genieten van je kleine. Voor dat je t weet is je kindje alweer groot


  Carolina H
  Bijdrager
  #10447560 Quote

  Dank jullie wel. Ja als ik zie hoe andere kindjes dit doen om mij heen en zelfs mijn oudste deed dit al met 4 maanden begin je toch te twijfelen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct