Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 5 Maand Te Groot Voor Baby Badje Maar Kan Nog Niet Zelfstandig Zitten

 • Auteur
  Berichten

 • Jilk Dijkink
  Bijdrager
  #10082372

  Hallo dames, 

  Ik had even een vraagje. Mijn zoontje is nu 5 maanden en wordt te groot voor het baby badje. En hij kan nog niet zelfstandig zitten. Nu is het zo dat we geen bad thuis hebben alleen een douche waar ik geen water in kan laten staan. Hij wordt me te zwaar om onder de douche mee te nemen. Wat moet ik nu doen ? Alvast bedankt voor de tips. 

   

  Groetjes moeder van Noah. 


  Rbvh
  Bijdrager
  #10082384 Quote

  Kan hij wel in een kinderstoel zitten? Zet ons zoontje vaak in de Ikea kinderstoel onder de douche . Hij vind het prachtig.  Of nu hij goed zit laat ik hem gewoon los in de inloop douche en gaat hij er zelf onder zitten/ liggen. Hij is zo gek op douchen.


  Jilk Dijkink
  Bijdrager
  #10082391 Quote

  Ik weet om eerlijk te zijn niet of hij daar in kan. Nog niet geprobeerd. 

  En we hebben een stoffen kinderstoel. Vind ik niet echt fijn onder de douche. Zat zelf te denken aan zo’n douche/badring en dan ook gebruiken  voor in een opblaasbaar badje voor in de tuin maar omdat hij nog niet zelfstandig kan zitten weet ik niet of dat wel zo’n goed idee is. Ben bang dat hij gaat glijden. En weet niet of zo’n badring kan in een opblaasbaar badje voor in de tuin. 

   


  Roosan
  Bijdrager
  #10082400 Quote

  Ik heb een Schnugglebadje, door een verhoging kunnen ze op vrij jonge leeftijd daar al goed in zitten. Mijn zoon van bijna 1,5 past er nu nog net in en vindt m nog erg fijn. Alleen kan het bad niet meer op de hoge standaard. Maar dat vind ik geen probleem. Kijk eens op marktplaats anders!


  Jilk Dijkink
  Bijdrager
  #10082433 Quote

  Oké dankje voor de tip zal eens gaan kijken naar een schnugglebadje. Maar nu alleen nog iets vinden voor in een klein tuinbadje waar ik niet bij in pas. Zodat hij met dit warme weer ook even lekker buiten kan zitten. Vooral zo met de vakantie wanneer we geen badje mee kunnen nemen. Is zo’ opblaasbaar badje toch wel ideaal. Alleen nog een manier vinden waardoor hij er in kan. Heb wel zo’ lig zitje voor in het badje maar daar is hij ook te groot voor aan het worden dus zoek een goed alternatief. 


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10082465 Quote

  Wij hadden ons zoontje in die periode in een bouwemmer. Werkte perfect, hij kon geen kan op en zo konden we hem ook goed vasthouden. Hij vond het prachtig en wij ideaal. 


  Jilk Dijkink
  Bijdrager
  #10082485 Quote

  Nou we hebben wat gevonden voor mee te nemen op vakantie. Iedereen bedankt voor de tips. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct