Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 5 Maanden Armcontrole

 • Auteur
  Berichten

 • BecenDavid
  Bijdrager
  #10296381

  Mijn zoontje van 5 maanden heeft altijd ingebakerd geslapen maar kan dat niet meer omdat hij omrolt tegenwoordig. Alleen heeft hij nog steeds geen controle over zijn armen en is daarmee met geen mogelijkheid in slaap te krijgen. Wie herkent dit en hoe hebben jullie dit opgelost?


  Michellevd
  Bijdrager
  #10296383 Quote

  Inbakeren en links en rechts een opgerolde handdoeken 


  Michellevd
  Bijdrager
  #10296385 Quote

  Inbakeren en links en rechts een opgerolde handdoeken 

  #10296390 Quote

  Rolt hij ook om in bed?

  wij hebben het inbakeren nog iets langer gedaan (tot 6 maanden ongeveer). Rollen deed ze wel maar niet ingebakerd in bed dus we durfden dat wel aan. Afbouwen hebben we geleidelijk gedaan, steeds een slaapje extra in een normale slaapzak. Dat ging vrij snel goed. Succes!


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10296429 Quote

  Heel herkenbaar! Wat Michelle zegt helpt bij ons niet. Zelfs met kruiken er naast niet. 

  Ik heb me er maar bij neer gelegd ondanks het rollen dat we nog heel even door gaan (nu 5 maanden). Heb ook een slaapzak van fedde en Kees met ritjes helaa werkt dat ook niet.

  Wil als de verkoudheid over beginnen met het ochtend slaapje in normale slaapzak en zo verder te gaan 


  BecenDavid
  Bijdrager
  #10296468 Quote

  Fedde en Kees slaapzak werkte bij ons ook niet, kwam gewoon hij het gezichtje. Word er echt hopeloos van dat het maar niet wilt lukken. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MamavanElynnSenn
  Bijdrager
  #10296494 Quote

  Herkenbaar! Onze dochter is nu 7.5 mnd maar nu deze week pas begonnen met een gewone slaapzak. Ze kan al een tijd op haar buik rollen maar in bed doet ze dat niet dus we zijn langer doorgegaan. 


  Joosjeee
  Bijdrager
  #10296503 Quote

  Ik ben cold turkey gestopt met inbakeren bij 5 maanden. Duurde een week, vooral in de avond veel tijd in geinvesteerd, begon met twee uur tot hhij sliep en dat werd steeds minder. Sinds dien kan ik hem neerleggen na zijn avond ritueel en hij gaat zelf slapen. Ook in de middag, in de slaapzak, vaste tekst ‘mama is bij je, papa i bij je, tijd om te slapen, welterusten en tot straks/morgen’  


  BecenDavid
  Bijdrager
  #10296537 Quote

  Afbouwen werkte hier helaas nog niet en cold turkey ook niet. We zijn al een poosje bezig. Naar onder andere jullie reacties hem vanavond ingebakerd en de babyfoon met camera er op gezet.. raad eens.. slaapt al 2 uur. Bizar hè 😊 maar wij even rust in de tent. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct