Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 6 maand

 • Auteur
  Berichten

 • MommyOfAGirl
  Bijdrager
  #10388882

  Hey iedereen , wij zijn ten einde raad. 
  4 dagen geleden is het begonnen , constant jammeren , niets is goed , veel slapen en hoge koorts (39,5) en serieus hard kwijlen… naar spoed geweest , blijkbaar een keelontsteking… vanaf vandaag is het overgeschakeld in agressie , constant Wenen , en niet willen slapen en niet of amper willen eten en pap drinken… hiervoor was onze dochter een droomkind , sliep goed , altijd goed gezind , lachen lachen en nog is lachen en goed eten! Nu is het het tegenovergestelde. Wie herkent dit nog op deze leeftijd? Zou dit door de keelontsteking komen , tandjes , of gewoon uitproberen? We zijn vandaag terug naar de kinderarts gegaan maar die zei dat ze morgen of overmorgen genezen zou moeten zijn… maar wij hebben het gevoel dat het alleen maar erger word! 

   


  Girl-and-boy
  Bijdrager
  #10388887 Quote

  Wat ontzettend vervelend dat je kleintje zo ziek is. 

  Vorig jaar ook met onze dochter meegemaakt, was toen ook 6mnd en heel erg zie. Bleek achteraf een fikse longontsteking te hebben waardoor we ruim 1ek in zkh zijn opgenomen. 

  Heb haar in die tijd heel veel bij me gehad. Veel kroelen en mijzelf helemaal naar haar voegen. Toen het weer beter ging kwam ze ook weer in het oude ritme.

  Veel beterschap met je kleintje! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct