Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 6 Maanden Slecht Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #10246886

  Onze zoon is nu 6 maanden en slaapt nog steeds heel slecht. Hij kan wel zelfstandig in slaap vallen maar wordt ergens midden in de nacht wakker. We hebben van alles geprobeerd. Afgelopen 2 weken hebben wij hem s nachts laten huilen. Soms huilt hij wel 3uur achter elkaar. De ene nacht lukt het hem wel om door te slapen en de andere niet. 

  Heeft iemand een tip? 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10246912 Quote

  Niet wat je wil horen, maar het hoort er helaas bij. Troosten, evt flesje of voeding, speentje oid is alles wat je kan doen. Het is even zwaar maar het wordt vanzelf weer beter. Rond de 6 maanden heb je namelijk slaapregressie. Zou hem niet te lang laten huilen. Dat is voor jullie allemaal vervelend. 

  #10246924 Quote

  Ik begrijp wat je zegt. Het is onze derde dus op zich weten we wel dat het erbij hoort dat een baby ’s nachts wakker kan worden. Maar onze zoon komt echt 10keer, dit lijkt mij niet normaal. 


  Niempje
  Bijdrager
  #10246972 Quote

  Wat AnneEva zegt, bij 6 maanden is weer een slaapregressie en daar kunnen ze veel last van hebben.
  Dit had onze dochter ook.

  Ze is nu net 1 geworden en slaapt nog niet elke nacht door. Het gaat wel veel beter dan eerst en ze slaapt nu wel 8 van de 10 nachten door.
  Daarvoor heel verschillend en vaak eruit om te troosten of een extra fles te geven.

  3 uur achter elkaar laten huilen zou ik zelf nooit voor kiezen. De max is bij mij 30 minuten. Gaat het langer door dan heeft ze me/mijn man echt nodig voor iets. Na een lekkere fles met warme melk valt ze dan ook meteen weer in slaap. Die geef ik dan dus en zo slapen we allemaal weer lekker verder.


  AutumnV
  Bijdrager
  #10247348 Quote

  Hier hetzelfde……ik lig ernaast en geef dan speentje/aai/andere houding. Heel vermoeiend allemaal ook omdat ik het alleen doe. Over een paar weken gaat het waarschijnlijk weer anders. Hou vol!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct