Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 6mnd nog steeds druk met armen niet slapen

 • Auteur
  Berichten

 • Noorasiem
  Bijdrager
  #10194384

  Hallo

  Mijn dochter is bijna 6maanden en we stoppen haar armen in de slaapzak. ik ben dit al aan t afbouwen door 1 arm eruit te doen. Maar ze is zo druk met die armen. Maaien, tut uit trekken weer in doen en uit trekken, slaan tegen spijlen. Om vervolgens te huilen. Dan gaan wij na een tijdje tutje in doen en valt ze bijna in slaap maar begint al snel te kletsen en weer druk met die arm te doen.  2 armen los s al helemaal drama!  

  Strak instoppen werkt niet omdat ze dit lostrekt. We hebben t lakentje van fedde en kees gekocht zodat ze strakker ingestopt kan worden maar ook hier gaan de armen onder uit.  

  Knuffeltje in der hand drukken werkt voor even. Meerdere tutjes in bed heeft ze maar ja ze laat t tutje niet los dus trekt ze m eruit steeds. 

  Wij weten niet meer hoe wij haar moeten gaan leren zonder de armen in de zak.  Ze is heel erg veel bezig met rollen. Ze heeft een airosleep maar vind t ook fijner idee dat ze straks gewoon normaal kan slapen. 

  Iemand tips?

  #10194415 Quote

  Het zelfde probleem hier hoor! Bijna 6 maanden maar hier is het spelen ipv slapen. In de puckababy vind hij zijn rust en trekt hij zijn speen niet uit haha!

  Rare uitleg maar..

  Het enige wat hier werkt is het witte laken (Wat je normaal gesproken terugslaat over het dekbedje) 3 keer terugvouwen en dat strak instoppen. Zo heb je simpel gezegd een dikker stuk over zijn schouders.

  Op ene van de manier krijgt hij dan zijn armen er niet onderweg hahah!

  Totdat hij wat relaxter is los ik het wel zo op! 


  Noorasiem
  Bijdrager
  #10194441 Quote

  Het zelfde probleem hier hoor! Bijna 6 maanden maar hier is het spelen ipv slapen. In de puckababy vind hij zijn rust en trekt hij zijn speen niet uit haha! Rare uitleg maar.. Het enige wat hier werkt is het witte laken (Wat je normaal gesproken terugslaat over het dekbedje) 3 keer terugvouwen en dat strak instoppen. Zo heb je simpel gezegd een dikker stuk over zijn schouders. Op ene van de manier krijgt hij dan zijn armen er niet onderweg hahah! Totdat hij wat relaxter is los ik het wel zo op!

  Okee slim ga ik dat eens proberen. Die fedde en kees is ool strak. Maar omdat er toch openingen ontstaan door de romp zeg maar krijgt ze t er echt wel onderuit. Ga jou manier proberen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct