Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 7 maanden gillend wakker

 • Auteur
  Berichten

 • Kleinmuisje
  Bijdrager
  #10164438

  Goedemorgen,

  Ons kleine meisje is al vanaf 8 weken (gecorrigeerd, met 25 weken geboren) een perfecte slaper.. Ze is nu gecorrigeerd 7 maanden (dus bijna 11 officieel), en sinds een week wordt ze 2x per avond/ nacht gillend wakker. Ze is dan helemaal overstuur en ontroostbaar! We zijn dan ongeveer een half uur/uur bezig om haar rustig te krijgen, en ze wilt niks (niet liggen, niet zitten, niet rondlopen, geen tv, niet spelen).. Daarna leg je haar in bed, verhaaltje, en gaat ze weer lekker slapen, waarna het na 1 tot 3 uur weer gebeurt! Overdag is ze vrolijk en lijkt ze nergens last van te hebben en slaapt ze perfect (2 a 3 slaapjes), is niet echt verkouden, geen koorts. 

  Ik vind het zo zielig en weet niet zo goed wat het kan zijn.. Tandjes? Bang in het donker? Verlatingsangst? 

  Iemand hier ervaring mee?

  Liefs! 


  gebruiker855092
  Bijdrager
  #10164456 Quote

  Mijn zoontje van heeft dit  ook een periode gehad snachts. Volgens mij is het meer een nachtmerrie. Rond die periode krijgen ze die steeds meer. hier was het ook drama om hem dan weer in slaap te krijgen. maar na een tijdje werd het steeds minder. 


  R-RMB
  Bijdrager
  #10177499 Quote

  Hi! Gaat het alweer wat beter? Of wordt ze nog steeds gillend wakker?

  Wat ook nog zou kunnen, zijn nachtangsten. Dit komt vaker voor bij baby’s en kinderen en kun je beter ook anders benaderen dan een nachtmerrie. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct