Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 7 weken ziek, moet ik naar huisartsenpost gaan?

 • Auteur
  Berichten

 • Rooslii
  Bijdrager
  #10124223

  Hi, ongeveer 2 dagen geleden had ik al een topic geplaatst “baby extreem verkouden” nu is ze niet alleen verkouden maar hoest ook en spuugt inneens veel terug. Het is klonterig terweil ik de voeding echt goed roer en het is de goede temperatuur. Ook soms een beetje waterige kots die dus gwn doorzichtig. Ze heeft geen koorts, temperatuur was de laatste keer 37,2. Moet ik huisartsenpost bellen of niet? 

  #10124226 Quote

  Ik zou gewoon bellen. Zij vertellen je dan wel of je moet komen of niet 🙂 Succes!


  Kimmoe
  Bijdrager
  #10124231 Quote

  Bellen zij weten je de juiste vragen te stellen om dingen uit te sluiten en in te schatten of je kleine gezien moet worden! Gewoon bellen ze zitten daar niet voor niets beter een keer te veel dan te weining bellen

  #10124244 Quote

  Ja! Kleine baby’tjes kunnen nog niet veel hebben. Bellen en laten checken! Beter een keertje teveel gaan dan,


  KL-E
  Bijdrager
  #10124248 Quote

  Als je het niet vertrouwd, of je twijfelt, gewoon bellen! En als je het idee hebt niet serieus genimen te worden, blijven volhouden. Jij voelt zelf het beste aan hoe het met je kleine is!!


  KHCO
  Bijdrager
  #10124264 Quote

  Tja iedereen is anders en je moet doen wat jij denkt dat goed is.. ik had zelf de huisartsenpost twee dagen geleden al gebeld alleen al omdat ik 7 weken erg jong vind en nu met hoesten erbij! Je kan beter een keer zijn geweest en gerustgesteld worden of geholpen worden toch! Althans dat is mijn mening (tikkeltje overbezorgde moeder en paniekerig 😬😊)

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct