Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 7mnd Schudt Met Hoofd En Ogen Knijpen

 • Auteur
  Berichten
 • #10519757

  Hey hey,

  Herkent iemand dit? Is dit een nieuwe fase of moet ik me zorgen maken? Ik kan hierdoor niet slapen namelijk haha.

  Mijn zoontje van 7 maanden die schudt ineens sinds een week keihard met zn hoofd. Alsof hij “nee” bedoelt of aan het dansen is 😂. We vonden het wel geinig ik denk misschien een kindje nadoen van de kdv?

  Maar nu gebeurde het volgende… Ik leg hem zojuist in zijn bedje en hij doet zn ogen dicht maar bleef nog woelen. Dus ik bleef bij hem staan. Ineens kneep hij 3x met ogen dicht met zn ogen??? Dus ik dacht heh…wat doe je nou? Heb je pijn? En zn ogen gingen open en weer dicht. En hii deed dat weer. Dus ik pakte hem op en hij viel in slaap op mn armen maar hii deed dat gewoon weer?! Dus het dichtknijpen van zijn ogen terwijl zn ogen al dicht zijn???

  #10519788 Quote

  Ik zou de hap bellen. Filmen zodra je het weer ziet zodat je wat kunt laten zien. Mijn neefje liet soort gelijke bewegingen zien en daar was het epilepsie en had hij insultjes. Kan zomaar meevallen maar beter het zekere voor onzekere!

  #10520035 Quote

  8 mnd hier. Knijpen met de ogen bleek hier poepdrang te zijn. Dus ‘persen’. Was ook heel random ene keer in de wipstoel, andere keer op schoot, enz. En puur alleen de ogen, verder niets met het lichaam. En komt maar zelden ook een poepluier dan opvolgend dus vandaar legden we die link niet direct. Dus maakten ons ook zorgen in eerste instantie. Nog nooit in de slaap gezien (poepen is hier elke ochtend) en ook niet dat harde schudden met het hoofd. Is dat een bewust schudden, dat er controle over is of is het zoals een aanval? Succes, Hopelijk niets ernstigs 💋

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct