Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 8 maanden huilt veel

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker972709
  Bijdrager
  #10076549

  Hallo,

  Mijn zoontje is nu ruim 8 maanden. Hij was altijd heel relaxed en tevreden, hij kon goed zelf spelen en hij was geduldig. Hij is de tweede dus dat moest ook wel :).  Nu al 1,5 maand zit meneer niet lekker in zijn vel. Het grootste deel van de dag is hij aan het huilen en we hebben geen idee waarom. Zelf spelen vind ie niks, naast ons op de bank met een bakje speelgoed is ook niet goed, als we erbij zitten is het ook huilen. Zijn zus is zo lief en probeert veel met hem te spelen alleen reageert hij daar niet heel leuk op. Hij is alleen maar stil als we met hem lopen maar dan hangt ie wel alle kanten op. Op schoot is hij ook onrustig, hij wilt alleen maar staan. Dus wij hadden zo’n loopstoeltje gekregen en dachten even de oplossing te hebben voor een paar minuten per dag maar dat is ook geen succes. Een paar minuten spelen gaat soms goed maar daarna is het moord en brand. Wij hebben werkelijk geen idee… hij slaapt redelijk, eet niet bijster veel maar drinkt wel goed. Het word alleen maar erger i.p.v. minder. Heeft iemand hier ervaring mee? 


  Johanna82
  Bijdrager
  #10076602 Quote

  Ons meisje huilde de eerste weken veel. Bij ons heeft een osteopaat goed geholpen. Na 3 sessies een meer ontspannen baby nu die ook beter slaapt. Ons meisje is pas 3 maanden, maar mss heb je er wat aan. Veel sterkte! Wat kun je je dan machteloos voelen hè? 😥


  LydS
  Bijdrager
  #10076855 Quote

  Klinkt alsof hij misschien ergens last van heeft..

  Zouden het misschien de tandjes kunnen zijn of zijn die er al door? 

  Ik zal in elk geval even langs de huisarts gaan als je je zorgen maakt, al is het alleen maar om dingen uit te sluiten. Mocht daar niks uit komen kun je een ostheopaat raadplegen inderdaad, hebben wij ook goeie ervaringen mee.


  Mamadordt
  Bijdrager
  #10077232 Quote

  Ik denk ook dat een bezoek aan een osteopaat de moeite van het proberen waard is. Wij hebben er ook goede ervaringen mee met onze baby, al hebben we geen vergelijkbare situatie. Zoek wel eentje die echt met baby’s werkt. Wij hadden een hele fijne in Dordrecht, als je daar info over wilt..

  Verder denk ik dat het misschien toch het dieet kan zijn, dat hij een intolerantie krijgt voor iets? Ik weet niet of lactoseintollerantie bijvoorbeeld wat later kan opzetten? Of gluten?

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct