Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 8 Maanden Komt Heel Lastig In Slaap

 • Auteur
  Berichten
 • #10082929

  Mijn kleine man van inmiddels 8 maanden komy heel erg lastig in slaap. Meneer kan sinds een aantal weken kruipen en zelf opstaan en zodra hij in zijn ledikant ligt gaat hij alle kanten op. Wij draaien hem telkens weer op zijn rug, even een aai over zijn bol in de hoop dat hij dan gaat slapen maar helaas! We zijn gemiddeld een uur met hem bezig, en dan is hij zo moe dat hij uiteindelijk wel in slaap valt! Iemand tips?!


  Happy s
  Bijdrager
  #10082947 Quote

  Hoi hoi, 

  mij heb voor onze dochter een sterrenprojector werkt super goed en ze valt heerlijk rustig in slaap.

  je hebt er verschillende standen op lang-kort verschillende melodieën heerlijk naar het plafon kijken en langzaam in slaap vallen!

  succes 

  #10083475 Quote

  Hallo,

  Ik heb gemerkt bij mijn zoontje (4mnd) dat hij langer en fijner slaapt op zijn buik en raar genoeg niks moet hebben van een dekentje.

  Ook heb ik gemerkt dat elk kind anders is en lichtjes of een muziekje helpen bij veel maar helaas niet bij mijn kindje wat wel werkte … de stofzuiger aanzetten(zo’n klein handstofzuigertje) Ja een stofzuiger.. 
  Dus conclusie is gewoon vanalles proberen qua geluid of lichtjes en kijken wat hij het fijnste vind.

  Veel suc6 🙂


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10083575 Quote

  Hier ookmoeilijk in slaap komen met 8 maanden. Inmiddels alleen een slaapzakaan, geen dekentje. We brengen hem oo bed, zingen een liedje en dan laten we hem met rust terwijl we boven blijveb. Hij draait op zijn buik, kruipt en draait door bed, gilt en brabbelt. Maar dan ineens heeft hij een lekkere houding gevonden en gaat slapen, altijd op zijn buik. 

  We hebben hiervoor een fase gehad dat we er continu bij moesten blijven, goed leggen, aai over de bol. Inderdaad echt wel een uur met hem bezig. Nu weet hij hoe hij lekker slaapt, welke houding hij moet zoeken. Ik heb er toen nog een topic over geplaatst omdat we ten einde raad waren! Nu weten we dus dat het echt een fase was waarin hij ontdekte hoe hij zelf het beste en lekkerste in slaap kan vallen. 

  Je hebt misschien niet zoveel aan dot verhaal, maar echt waar, het wordt beter! 

  #10084822 Quote

  Dank jullie wel voor de tips! Het lijkt langzaamaan iets beter te gaan! 


  Kersencake
  Bijdrager
  #10084850 Quote

  Goed om te horen dat het al beter gaat:)

  Bij ons zat de oplossing in de voeding. Als ons zoontje niet in slaap komt en maar blijft kruipen, klimmen en mopperen, dan heeft hij 9 van de 10 keer honger. Ondanks dat hij dan toch echt al veel voeding heeft gehad, ik verbaas me er elke keer weer over hoeveel hij naar binnen kan werken!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct