Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby 8 Maanden Wil Nauwelijks Drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #10303017

  Hallo allemaal,

  Vanaf vrijdag is mijn meisje van 8 maanden af en toe aan het overgeven. Het begon vrijdag met koorts, maar dat zakte al snel weer. Ook toen wou ze vrijwel niet tot nauwelijks drinken. Ook het eten gaat er bijna niet in tot op de dag van vandaag. Ze zit in een sprong en dan heeft ze er altijd wel last van. Het is alleen nu wel heel erg. Ze weigert de fles eigenlijk altijd en we geven tot nu toe alles slapend. Ook extra fruit wil ze niet, yoghurt ook niet. Soms een paar hapjes. ORS heb ik geprobeerd, ook dat is lastig.  Zijn er mensen die dit herkennen? Ik heb in de tussentijd nu 2x contact met de dokter gehad, maar zij vinden haar nog te alert. Ze spuugt nog steeds af en toe (veel) en het komt er dan met een hele harde straal uit. Geen koorts meer gehad. Ze is altijd al een moeilijke drinker, maar daar hebben we zo onze trucjes wel voor uitgevonden. Ook de pre logopedist heeft ons daarbij ondersteund. Ze is ook al getest op KMA, reflux etc. Ook al heel veel flessen, spenen en tuitbekers geprobeerd.

  Groetjes Annie

  #10304141 Quote

  Hoii! Wat vervelend zeg 🙁 Misschien is ze gewoon niet zo fit, toch last van tandjes misschien?

  Mijn dochtertje heeft wen poosje terug ook zo iets gehad. Toen heeft ze drie dagen niet of nauwelijks gedronken. Ze bleek keelontsteking te hebben. Ze was verder wel goed te pas maar drinken of iets anders naar binnen, ho maar. Ik was ook redelijk in paniek maar de dokter gaf aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken als ze nog alert was en gewoon plasluiers had, ookal was het maar een klein plasje. 

  Goed in de gaten houden maar! Hopelijk gaat het snel wat beter 🙂 En als je het niet vertrouwd gewoon de dokter maar weer bellen 😉

  p.s mijn dochtertje, nu 8,5 maand drinkt nu sinds twee dagen pas iets anders dan melk. Ze snapte het ook niet om iets anders te drinken, en uit een andere fles al helemaal niet. Komt vanzelf als ze er aan toe is.

   

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen