Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 8 Mnd Slaapt Niet

 • Auteur
  Berichten
 • #10159663

  Hallo allemaal,

  mijn dochter is bijna 8 maanden en slaapt s nachts erg slecht. Ze wordt vaak wakker. Ze is bijna altijd verkouden of er komen tandjes door waardoor ze slecht slaapt en niet meer in slaap valt. Als er niks aan de hand is lukt het soms om 5,5 uur achter elkaar te slapen. Dit is ongveeer 3 keer gebeurd. 

  We hebben overdag een goed ritme, s avonds een bedritueel en dan gaat ze tussen 7 en 8 naar bed. Als ze wakker wordt proberen we haar met de speen verder te laten slapen, dit gaat soms goed, dan slaapt ze een par uur verder. Ze krijgt nog een late voeding tussen 12 en 1 meestal. Als ze met de speen niet verder slaapt proberen we haar in bed te troosten, handje vast te houden. Laatste weken is ze erg verkouden, hoesten en spugen, waardoor ik niet goed meer weet waar ik goed aan doe (naast haar bedje op een matras werkt niet, naast haar in bed soms). Hebben jullie tips? 


  Trischa
  Bijdrager
  #10159682 Quote

  Helaas geen tips, maar wel erg herkenbaar. Ons zoontje is bijna 9 maanden. 

  Ik heb me er maar bij neer gelegd…… 


  OVNgebruiker
  Bijdrager
  #10159782 Quote

  Vanaf 8 maand is vaak een rumoerige periode.. Zoek maar eens op slaapregressie.. Heeft bij ons twee maand aangehouden en daarna ging het vanzelf weer goed 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct