Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby 9 Mnd Huilen Bij Moeder

 • Auteur
  Berichten
 • #10346378

  Hi mama’s en/of papa’s,

  Onze dochter is ruim 9 maanden (volgende week 10 maanden) en ze is erg veel aan het piepen en huilen de laatste weken. Ze zit nu ook in haar ‘sprongetje’ en het is dus heel normaal. Alleen wat ik gek vind is dat ze dat alleen bij mij doet. Als ik haar naar de oppas breng of bij mijn partner achterlaat is het even huilen maar daarna piept of huilt ze vrijwel niet. Ik ben erg bang dat het aan mij ligt en het maakt me onzeker. Alsof ze het bij mij niet prettig vind oid. Herkennen moeders dit? Heeft dit met verlatingsangst te maken?

  Bedankt alvast!


  MamA J
  Bijdrager
  #10346380 Quote

  Wen er vast maar aan🙊 de plek waar ze zich het meest veilig voelen, laten ze het vervelendste gedrag zien😅 zie het als een compliment. Bij jouw kan ze blijkbaar constant uiten hoe ze zich voelt. Gok dat jij ook het meeste voor dr zorgt?

  #10346387 Quote

  ja klopt, vooral de eerste 4 maanden zorgde ik eigenlijk non stop voor haar. Nu nog steeds grotendeels. Twee keer per week gaat ze naar de oppas (blijft daar slapen). Bedankt voor je reactie! 🙂


  RomyVM
  Bijdrager
  #10346407 Quote

  Wen er idd maar aan,kinderen piepen en klagen altijd 1000x harder bij hun moeder l.

  Hier 2 meiden (bijna 3 jaar en 12 maanden) en ze hangen altijd aan mijn been, klagen en zeuren en huilen en alles is mama-mama-mama. Ze kunnen zich ergens anders ook veel beter vermaken dan thuis en zijn zijn hun vader ook veel minder aan het klagen als bij mij. 

  T is helaas heel normaal gedrag voor kinderen 😉 En Dat maakt je écht mama…


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10346441 Quote

  Haha hier hetzelfde hoor. Dochtertje is ook 9,5 maand. Vooral als ze zich niet helemaal lekker voelt. Bij anderen zet ze haar beste beentje voor, maar als ze dan thuis komt …. Ach ik zie het ook maar als een compliment. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct