Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Bijna 9 Maanden Slaapt Op Buik

 • Auteur
  Berichten

 • LotteMilan
  Bijdrager
  #10324383

  Hallo, 

   

  Onze dochter van bijna 9 maanden slaapt sinds 2 weken steeds op haar buik, terugdraaien heeft geen zin want ze draait steeds terug. We hebben een normaal matrasje en twijfel zo ontzettend om een aerosleep matras aan te schaffen. Heeft iemand ervaring/tips hiervoor?

   

  Groetjes Janneke


  Sylvestertje
  Bijdrager
  #10324385 Quote

  Onze kleine was/is een buikslaper. Nadat ze zelfstandig kon rollen, heen/terug, hebben we het lekker laten gaan. Zonder enge knuffels ed. Dat zorgde hier voor een heel zoet slapend meisje. Legden we haar op de rug, dan sliep ze pas later en lag ze alsnog op haar buik.

  Wij hebben een normaal matrasje dus geen aerosleep. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10324387 Quote

  Niet doen zou ik zeggen. Ze is oud genoeg om haar hoofdje op te tillen. Op de buik slapen mag als ze er zelf naartoe kunnen rollen.


  Dpl
  Bijdrager
  #10324389 Quote

  Lekker op haar buik laten liggen op de matras die je nu hebt. Aero sleep is dure schijnveiligheid, er is nooit aangetoond dat deze het risico op wiegendood verminderd. En je dochter kan nu zelf draaien dus op de buik slapen is prima!

  #10324392 Quote

  Mijn dochtertje van 7 maanden slaapt ook op haar buik sinds ze kan rollen. Wij hebben ook een normaal matrasje voor haar. Wij laten het gewoon gaan terug draaien heeft bij haar ook geen zin.


  MooSW
  Bijdrager
  #10324403 Quote

  Onze meid sliep op een gegeven moment ook op dr buik. Ook toen ze sterk genoeg was om zelf om te rollen. Zodra ze dat kunnen is er niets aan de hand. En wat Dpl zegt. Je legt er een molton en hoeslaken bovenop. Wat is er dan nog over van de functie van dat peperdure matras? Als t uberhaubt al doet wat ze beloven….

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Moedervan
  Bijdrager
  #10324404 Quote

  Onze dochter draaide na 3 maanden al op haar buik. Zo eng de eerste paar nachten. Maar het ging helemaal goed. Ook hier een normaal matras

  #10324405 Quote

  Ik heb een aerosleep matrastopper. Is wat goedkoper en net zo effectief. Maar als ze zichzelf kunnen draaien hoef je je er niet zo heel veel zorgen om te maken denk ik. 


  LotteMilan
  Bijdrager
  #10324422 Quote

  Bedankt voor jullie reacties!

  Ik ben nu wel een beetje gerust gesteld 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct