Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby blij je te zien als hij wakker wordt?

 • Auteur
  Berichten
 • #10512626

  Is jullie baby blij je te zien als hij wakker wordt? Ik moet echt mijn best doen om zijn aandacht te trekken en vooral ook om een lachje te laten tonen. Hoe zit dat bij jullie?

  #10512629 Quote

  Bij ons is dat erg wisselend, soms een stralende lach maar soms zijn de dieren op het gordijn veel interessanter om naar te kijken haha

  #10512635 Quote

  Ons zoontje is (zo goed als) altijd blij als ik hem uit bed wil halen! 😊


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10512636 Quote

  Hoe oud is de baby? Mn dochter was altijd wat “nukkiger”. Mijn zoon slaat al meteen zijn armpjes omhoog vanaf hij dat kon. Dochter had vanaf 1 jaar dat ze echt heeel blij was dat ik dr kwam halen. Opvang ook mn dochter zei nooit doei en vloog het peuterrijk in 😂 bij ophalen riep ze ook hè ik wil nog spelen 🙈
  Zoon vind het afschuwelijk als ik ga en is vaak echt blij dat ik hem weer kom halen 😂 elk kind is anders

  #10512643 Quote

  Hij is 6 maanden oud. Hij lijkt wel altijd een soort ochtendhumeur te hebben, maar is ook niet heel scheutig met oogcontact. Daarom maak ik me wat zorgen.


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10512651 Quote

  De hele dag? Of alleen met wakker worden? Mn neefje heeft echt een ochtend humeur, die vind echt alles rot sochtends/na dutjes. Vooral als baby/peuter was hij echt niet happy na dut. Smiddags happy en indd goed in de omgang.

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10512654 Quote

  Verder is hij wel blij! Wel is hij meer van lachen op een afstand. als je dichtbij komt met je hoofd, dan went hij soms af


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10512656 Quote

  Mijn zoon was altijd poepie chagrijnig wanneer ik hem uit bed haalde als baby. Eigenlijk nog steeds (hij is nu 6 jaar) en lijkt wel een volleerd puber. Hem moet je even de ruimte geven, dan is het oké. Dus lampje zacht aan, gordijnen iets open en dat wat keuvelen in de buurt. Ook het kdv durfde hem niet goed wakker te maken destijds, want altijd een ochtendhumeur, ook na het middagslaapje. Hij moet echt even alleen zijn op momenten en het wakker worden is daar 1 van. 

  Mijn dochter is altijd meteen vrolijk. Een blij ei en begint meteen te kletsen. 

  Het zijn 2 totaal verschillende kinderen. 


  Lewis
  Bijdrager
  #10512664 Quote

  Misschien kun je wat hulp zoeken bij je onzekerheid over de hechting met je kindje? Ik heb al meer topics van je gezien met soortgelijke vragen. Lijkt me erg naar om met dat gevoel rond te lopen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct