Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Draait Op Buik

 • Auteur
  Berichten
 • #10386005

  Hoi allemaal. 

  Mijn dochter van bijna vier maanden kan sinds zich sinds vandaag goed omrollen van rug naar buik. Ze heeft dan ook bijna niets anders gedaan vandaag. Rollen, armen onder zich, hoofd omhoog en een grote lach….

   

  Moet ik me nu zorgen maken om de nacht? Ze heeft geen aerosleep matras. Wel slaapt ze in een slaapzak, maar ik zag haar net met slaapzak ook proberen te rollen 


  TJF
  Bijdrager
  #10386012 Quote

  Nee hoor, ze is sterk genoeg om haar hoofd om te draaien, dus dr gezicht van t matras af. Mijn dochters sliepen beide op hun buik vanaf t moment dat ze konden draaien, zo sliepen ze beter dan op hun rug. 


  CFK
  Bijdrager
  #10386034 Quote

  Maak je geen zorgen. Ons zoontje deed dat ook in bed toen hij eenmaal doorhad dat hij kon draaien. Waarschijnlijk ga je ‘s avonds toch wel een keer kijken of het allemaal goed gaat 😉 (moet je ook lekker doen als je je daar beter bij voelt), maar je hoeft hier echt niet ongerust over te zijn. Lekker genieten van die trotse lach van je baby!


  MelsD
  Bijdrager
  #10386100 Quote

  Vooral lekker laten draaien. Niks in haar bedje leggen behalve zijzelf in een slaapzak. Dit ga je toch niet tegen als ze eenmaal zelf kunnen draaien wat je ook probeert.

  #10386113 Quote

  Lekker laten liggen 😊

  Mn zoontje sliep ook nog eens veel langer en beter op zijn buikje

  #10386181 Quote

  Dank jullie wel voor het reageren. 

  Fijn die herkenning en ervaringen. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct