Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Eet Met Alle Soorten Voeding Steeds Minder

 • Auteur
  Berichten

 • Rooslii
  Bijdrager
  #10149432

  Hi, mijn baby van nu 18 weken kreeg eerst nutrilon standaard. Oppeens begon ze steeds minder te drinken tot het punt dat ze elke 3 uur nog maar 30ml dronk en vervolgens keihard begon te krijsen voor een uur lang. toen nutrulon ha geprobeerd. Eerst ging het goed flessen gingeb weer leeg. Maar na een tijdje precies hetzelfde steeds minser tot ze bijna niets meer dronk. Overgestapt op geitenmelk en nu begint ze weer steeds minder te drinken. Aan de speen kam het niet liggen ze heb nu difrax 1+ maanden en daarmee deed ze al maar 7 min ofzo om fles leeg te krijgen. 0+ maanden is echt drama dan begint ze gewoon te huilen zodra ze voelt dat er weinig uitkomt en 3+ maanden gaat veelste snel. Wie weet wat dit is? Ik heb 10 januarie een afspraak bij de kinderarts maarja.. dat duurt nog 10 dagen! Ik ben echt radeloos


  Sjemm
  Bijdrager
  #10149454 Quote

  Heb je eerst 18 weken zonder problemen nutrilon standaard gegeven? Of eerst borstvoeding? 

  Toen ik overstapte naar flesvoeding begonnen bij ons de problemen. Onze zoon heeft koemelkeiwitallergie. Nu speciale voeding van de apotheek en het gaat goed. 

  Ben je al eerder bij de ka geweest? Dan zou ik gewoon maar de poli bellen dat het niet gaat. En anders naar de ha bellen, die kan contact leggen met de poli dat een eerdere afspraak wenselijk is.


  Bnthee
  Bijdrager
  #10149613 Quote

  Bij ons duidde dat op (verborgen) reflux.. Steeds minder drinken en krijsen zodra speen in d’r mondje kwam.  Wij dikken de voeding nu in met johannesbroodpitmeel en dat gaat een stuk beter. Kun je het consultatiebureau niet bellen? 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct