Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby huilt 's avonds

 • Auteur
  Berichten

 • Kletskopje
  Bijdrager
  #10195144

  Onze baby van 8 dagen is overdag heel rustig en tevreden. Slaapt veel en wordt alleen wakker voor de fles. ’s avonds begint hij echter met huilen… Het lijkt steeds te beginnen als wij hem in zijn bedje willen leggen. 

  Hebben jullie tips? Is dit herkenbaar?

   


  Felineee
  Bijdrager
  #10195158 Quote

  Heey,

  slaapt hij overdag in zn eigen bedje?

   


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10195183 Quote

  Heey, slaapt hij overdag in zn eigen bedje?

  Nee dat nog niet. Nu steeds nog in de box.


  Kletskopje
  Bijdrager
  #10195185 Quote

  Hij slaapt trouwens wel goed als we hem tussen ons in in het babynestje leggen.


  xxE
  Bijdrager
  #10195188 Quote

  Goedemorgen, 

  Wij hebben onze dochter de eerste 2 weken in een nestje tussen ons ingelegd. Vervolgens ging ik overdag oefenen om in haar eigen bedje te slapen; in ons geval moest dat ingebakerd. 

  Het oefenen  breidde ik uiteindelijk uit naar steeds meer momenten. Totdat ’s avonds en ’s nachts ook lukte. Mijn ervaring is dat je kind het heel goed aangeeft als hij/zij hieraan toe is. 

  Daarnaast is ook mijn ervaring dat je er rekening mee moet houden dat bij een baby de prikkels van visite, arm op arm en steeds in de box liggen gedurende de tijd meer binnenkomen. Je kindje zal daarom ’s avonds ook wat meer onrustig zijn. Uiteindelijk dan ook besloten om hier wat voorzichtiger mee om te gaan. 

  Toen ze eenmaal in haar eigen bedje sliep (na 4 weken volledig) had ze ook vaste slaapjes en haalde ik haar niet uit bed voor visite. 

  Nu is onze dochter inmiddels 4 maanden en slaapt perfect in haar eigen bedje. 

  Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Succes!

  Liefs 

  #10195199 Quote

  Heel herkenbaar! ‘S avonds verwerken ze alle prikkels van de dag en ook darmkrampjes komen dan vaak opspelen. Ik heb niet echt een tip wat je kunt doen, behalve je kleintje bij je nemen en troosten. Het gaat vanzelf over. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Duffel
  Bijdrager
  #10195219 Quote

  Dat hadden wij ook. De eerste tijd heeft hij tussen ons in geslapen (wel veilig!). Dat ging vanzelf over naar de cosleeper, nu slaapt hij volledig in zijn eigen bed. 

  Bij ons was dus zelfs de cosleeper niet dichtbij genoeg in het begin. Hij wilde echt alleen maar slapen als hij tussen ons in lag. Wij zijn gewoon iedere dag begonnen met hem in de cosleeper te leggen, en als dat niet lukte namen we hem bij ons in bed. Op een dag was dat ineens niet meer nodig. 


  Carpincho
  Bijdrager
  #10195221 Quote

  Je kunt denk ik beter vragen welke pasgeborene dit niet heeft! Berucht tijdstip van de dag voor onrust. 

  Mijn zoontjes kon ik rond 3 maanden ineens rond 20.00 in bedje leggen. 

  Dus nog even de rit uitzingen en baby lekker bij je houden.

  #10195526 Quote

  Hoi

  Volgens mij heeft bijna elke baby dat

  Bij mijn dochter was het op het moment dat ik wilde gaan eten was het altijd raak ik denk dat ik in de eerste 3 maanden niet rustig of  warm heb kunnen eten

  Hier heeft zede eerste week in de wandelwagen  naast mijn bed en  na de eerste week altijd in haar bed je geslapen op haar kamer en beneden in haar wandelwagen overdag maar vrij snel ben ik haar in bed gaan leggen slaapt ze veel rustiger dan beneden hoer gaat ze lachend naar bed met een heel kort ritueel  savonds lamellen dicht doen schone luier aan in bed krijgt ze haar speen en hydrofiele doek een kus en zeg welterusten lekker slapen zie je morgen weer en meestal hoef ik maar 1 keer terug naar boven om de speen terug te geven kan ze nog niet helemaal zelf

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct