Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby Hysterisch Bij Naar Bed Gaan

 • Auteur
  Berichten
 • #10303278

  Onze zoon is “opeens” telkens hysterisch als hij naar bed moet. Waar hij voorheen paar minuutjes zeurde om vervolgens in slaap te vallen, is het nu echt hysterisch gebrul. Zelfs als ik hem dan na 5 minuten oppak gaat het nog even door, omdat hij zo over de rooie is.

  hij is 11 weken. Wat doen we toch fout?!


  KT
  Bijdrager
  #10303319 Quote

  niets 😉 heel normaal dat dit met periodes goed gaat en met periodes weer minder goed. Goed op de moeheids signalen letten en dan nog kan het zijn dat ze soms even hulp nodig hebben met in slaap vallen. Bij ons duurt het vaak enkele dagen tot een week en daarna is het weer goed.

  wij knuffelen dan en wiegen even of nemen hem mee naar beneden en proberen het daarna weer.

  dit is onze tweede en herken het echt van de eerste. Wij gaan er heel relaxt mee om en hebben er nooit ‘last’ van gehad zoals je soms leest dat het dan nooit meer goed zou komen. Hij is nog klein dus kan ook gewoon behoefte hebben aan even extra bij jullie zijn.

   

  doen waar je je goed bij voelt, komt goed 😘

  #10304122 Quote

  niets 😉 heel normaal dat dit met periodes goed gaat en met periodes weer minder goed. Goed op de moeheids signalen letten en dan nog kan het zijn dat ze soms even hulp nodig hebben met in slaap vallen. Bij ons duurt het vaak enkele dagen tot een week en daarna is het weer goed. wij knuffelen dan en wiegen even of nemen hem mee naar beneden en proberen het daarna weer. dit is onze tweede en herken het echt van de eerste. Wij gaan er heel relaxt mee om en hebben er nooit ‘last’ van gehad zoals je soms leest dat het dan nooit meer goed zou komen. Hij is nog klein dus kan ook gewoon behoefte hebben aan even extra bij jullie zijn. doen waar je je goed bij voelt, komt goed 😘

  Jouw nuchtere en positieve reactie heeft direct rust gebracht, dankje ☺️ Go with the flow dus en je gevoel volgen. 

  onze zoon slaapt wel van 8 tot 6 is dat eigenlijk te lang? Hij is dus ruim 11 weken en weegt boven de 6200. Ik lees er zooooveel verschillende dingen over 🥴

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen