Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby In Bad 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10407365

  Goedenmorgen, hoe vaak gaat jullie kleintje in bad, en als ze niet in bad gaan doen jullie dan elke dag met een washandje het gezichtje en van onder?

  #10407370 Quote

  We namen onze dochter mee onder de douche. Bad vond ik zo’n gedoe. ’s Ochtends wassen (washandje door het gezicht en van onderen) en ’s avonds onder de douche

  #10407372 Quote

  Max 3x per week in bad of onder de douche. Andere dagen een wassessie op aankleedkussen. Soms maar 2x in bad. Vaker hoeft echt niet en droogt hun huidje uit. Mijn kleine is nu 9,5 maand en nu gaat ie per week 2x in bad en 1x me onder douche


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10407403 Quote

  Onze dame gaat om de dag in bad. Ze zit in een badring. Super aankoop geweest vind ik zelf. Toen ze kleiner was ging ze om de 2/3 dagen omdat het huidje nog zo kwetsbaar is. Ze is nu 1 en heeft nooit last van n droge huid of uitslag, daarnaast is in bad gaan echt een rustmomentje voor het slapen gaan en vindt ze het geweldig om in bad te spelen.

  #10407404 Quote

  Onze zoon van 6 maanden gaat om de dag. Dochter van 2,5 gaat 1 keer per week vanwege een gevoelige huid. 


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10407406 Quote

  Daarnaast iedere ochtend en de avond dat ze niet in bad gaat, een kort wasbeurtje met washandje. Voornamelijk gezicht, handjes en billetjes.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MariekeSep
  Bijdrager
  #10407430 Quote

  Onze pasgeboren baby gaat 2-3x per week onder de douche (ik vind een badje teveel gedoe). Andere dagen een washandje over gezicht en billen. Onze zoon van bijna 1,5 gaat om de dag onder de douche.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10407431 Quote

  De ene dag in bad, de andere dag een washandje! Dus gewoon om en om!

  Vroeger deed ik mn dochters allebei elke dag in bad, maar het is met 2 kinderen toch wel gedoe elke dag. Dus nu doen we het om de dag en dat gaat prima!

  #10407469 Quote

  Toen onze kleine jongen nog niet kroop ging hij ongeveer 1x in de 4 dagen, zeker toen hij klein was. Hij was een heel alerte baby, die van het minste geringste overprikkeld raakte, en dus ook van douchen/badderen. 

  Ik maakte inderdaad iedere avond een warm sopje in een emmertje en waste dan de belangrijkste delen van zijn lichaampje. 

  Nu hij groter is gaat hij ongeveer om de dag met mij onder de douche, soms slaat hij wel eens een extra dag over. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct